Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 27

WCOOP ringe lietuvis iškovojo per 170 tūkst. litų ir čempiono apyrankę

Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) ringe pirmasis lietuvis iškovojo apyrankę. Slapyvardžiu „RichieA7s“ „PokerStars“ kambaryje pasivadinęs mūsiškis pergalę pasiekė 55-ame WCOOP mūšyje. Jam atiteko per 67 tūkst. dolerių prizas.
WCOOP apyrankė / PokerStarsBlog.com nuotr.
WCOOP apyrankė / PokerStarsBlog.com nuotr.

Vakar rašėme apie kito lietuvio solidų žygį WCOOP varžybose. 53 numeriu pažymėtą 215 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyrą puikiai pradėjęs lietuvis pseudonimu „Vampyras84“, antroje mūšio dienoje nesublizgėjo. Jam taip ir nepavyko pasididinti savo žetonų krūvelės ir mūsiškis buvo priverstas trauktis iš mūšio dvyliktoje pozicijoje, pelnydamas 4 407 dolerių apdovanojimą.

Tačiau visai netrukus Lietuvos pokerio bendruomenės dėmesys nukrypo į kitą WCOOP etapą. 320 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio kovoje, kurioje užsiregistravo 1 526 internautai, iki finalo prasibrovė tautietis „RichieA7s“. Finišo tiesiąją mūsiškis pasiekė turėdamas trečią pagal dydį žetonų krūvelę, bet daugiau nei dvigubai atsilikinėdamas nuo tuometinio lyderio.

Jau netrukus lietuvis pasididino savo kapitalą iš turnyro pašalindamas vieną iš oponentų. Po serijos statymų kėlimų ir permušimų jis sutiko su pasiūlymu rizikuoti viskuo ir pamatęs oponento laikomą karalių porą atvertė kontraargumentą – porą tūzų. Kiek vėliau sėkmingas monetos, kai mūsiškio tūzas ir dama įveikė porą keturakių, tautiečiui garantavo dar vieną šuolį aukštyn.

Galų gale, po kiek daugiau nei 13 valandų trukusio mūšio, lietuvis sužaidė lemtingą partiją prieš paskutinį oponentą „dejanaceking“ iš Bosnijos ir Hercegovinos. „RichieA7s“ kėlė statymus prieš flopą ir susilaukė permušimo iš oponento. Tautietis dar sykį permušė varžovą ir šį kartą bosnis tik atsakė. Flope pasirodžius dviems valetams ir triakei, lietuvis tęsė agresiją, bet varžovas nesitraukė. Turne atsivertė dar viena triakė ir mūsiškio statymą oponentas pasitiko pasiūlymu rizikuoti viskuo. „RiechieA7s“ sutiko ir parodė tūzą ir valetą. Jo varžovas laikė tūzą bei karalių ir nebeturėjo jokių vilčių pergalei, tad kova buvo baigta.

Tiesa, du finalininkai prizinį fondą buvo pasidalinę prieš tai. Dalybų metu „RichieA7s“ turėjo kiek mažiau žetonų, todėl jam atiteko nežymiai  bet mažesnis prizas, tačiau į priekį mūsiškis išsiveržė po pasiektos pergalės ir laimėtų papildomų 6 000 dolerių. Galutiniame rezultate lietuvio prizas – 67 857 doleriai, tuo tarpu antrą vietą užėmusiam bosniui atiteko 64 904 doleriai.

Be piniginio prizo lietuvis taip pat iškovojo Pasaulio internetinio pokerio čempiono titulą ir pelnė prestižinę WCOOP apyrankę, kuri laimėtojui bus atsiųsta paštu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius