Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 03

WSOP apžvalga: Tomui Strelčiūnui pirmas mėginimas „Colossus II“ nenusisekė

Las Vegase prasidėjusioje Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) šiąnakt į kovą stojo ir pirmasis lietuvis. Tomui Strelčiūnui įveikti „Colossus II“ turnyro 1A startinės dienos nepavyko, bet pokerio profesionalas nenuleidžia rankų ir šįvakar mėgins pasinaudoti antruoju šansu.
Tomas Strelčiūnas
Tomas Strelčiūnas
Temos: 1 Pokeris

WSOP tvarkaraštyje 2 numeriu pažymėtame 565 dolerių įpirkos „Colossus II“ turnyre numatyti net šeši startiniai skrydžiai, pirmieji du kurių buvo sužaisti vakar, arba Lietuvos laiku – praėjusią naktį. 7 milijonų dolerių garantija į 1A skrydį priviliojo 3249 žaidėjus, tarp kurių buvo ir klaipėdietis Tomas Strelčiūnas. Deja, lietuviui užsikabinti už žaidimo nepavyko – jis iš kovos pasitraukė gan anksti. Tiesa, taisyklės leidžia įsipirkti iš naujo kitame skrydyje, tad šiąnakt lietuvis planuoja vėl startuoti 1C dienoje.

1A skrydį pabaigė 120 žaidėjų, o lyderio pozicijoje įsitaisė amerikietis Davidas Polopas su 513 tūkstančių žetonų. Tarp solidžias žetonų pilaites sukaupusių žaidėjų buvo ir pokerio žvaigždės Danas O'Brienas (216 tūkst.) bei Maria Ho (186 tūkst.).

Penkiomis valandomis vėliau prasidėjusiame 1B skrydyje į kovą stojo dar 2153 žaidėjai, o dienos pabaigoje jų liko 69. Sėkmingiausiai pasirodė Jasonas Jamesas, kurio sąskaitoje – 407 tūkst. turnyro valiutos. Jį persekiotoja Europos pokerio turo (EPT) čempionas Tomas Middletonas su 379 tūkstančiais žetonų. 254 tūkst. apvaliųjų į 2 dieną persikėlė ir EPT bei Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Harrisonas Gimbelis, kuris šių metų WSOP serijoje kaunasi dėl trigubos karūnos.

Praėjusiais metais debiutavęs „Colossus“ turnyras sutraukė net 22 374 dalyvius ir tapo skaitlingiausiomis varžybomis WSOP istorijoje. Įdomu tai, kad šiemet nusprendus apdovanoti 15% turnyro žaidėjų burbulo fazė vyksta jau startinių skrydžių metu ir pirmieji prizininkai jau paaiškėjo.

Viso Las Vegase WSOP serijos metu ketina apsilankyti virš dešimties Lietuvos pokerio meistrų. WSOP naujienas mūsų skiltyje ir „Facebook“ paskyroje kviečiame sekti iki pat serijos finišo liepos 14-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius