-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 14

WSOP „Monster Stack“ turnyro antroje dienoje startuos penki lietuviai

Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) Las Vegase praėjusią naktį stebėjome Andriaus Bielskio kovą 5000 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre, o paraleliai vyko ir 1500 dolerių „Monster Stack“ turnyro startinė diena 1B. Jai pasibaigus antros dienos dalyvių sąrašuose yra ir penki lietuviai.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.

Lietuvos internetinio pokerio rekordininkas Andrius Bielskis šeštadienio naktį WSOP Nr.25 aštuonviečių stalų beribio Holdem turnyre 5000 dolerių įpirką pavertė 115 507 doleriais, kai užėmė penktąją vietą. Apie šio turnyro finalą ir visas svarbiausias lietuvio partijas mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Tačiau net ir pabaigęs kol kas sėkmingiausią lietuvišką pasirodymą šių metų WSOP A. Bielskis neskubėjo ilsėtis. Vyras pasinaudojęs vėlyvos registracijos galimybe startavo 1500 dolerių „Monster Stack“ beribio Holdem turnyre, kuriame žaidėjams duodamas įspūdingas 15 tūkst. startinis žetonų kiekis garantuoja gilią struktūrą. Viso per abi startines šio turnyro dienas jėgas išmėgino net 7192 žaidėjai, o antrą dieną pasiekė 2060 pajėgiausių varžybų dalyvių. Į antrąjį etapą prasibrovė ir penki Lietuvos atstovai. A. Bielskis darsyk pademonstravo, kad gilios struktūros turnyrai yra jo „arkliukas“, ir dieną užbaigė su solidžiausia tarp lietuvių 90 100 žetonų krūvele. Matas Cimbolas sukaupė 67 200 turnyro valiutos, Aleksandras Rusinovas – 36 600, Kristijonas Andrulis - 26 100, o šiemet pirmąjį savo WSOP turnyrą žaidžiantis Arūnas Sapitavičius - 22 700 apvaliųjų.

Šiąnakt vyksiančioje antroje dienoje paaiškės visi 720 žaidėjų, kurie pradės 9,7 milijono dolerių viršijančio prizinio fondo dalybas. Antrojo etapo starte pirmauja amerikietis Nickas Maimone su 240 200 žetonų. Lyderių dešimtuke taip pat žengia žinomas Baltarusijos pokerio meistras Kirylas Radzivonovas ir WSOP pagrindinio turnyro finalininkas Josephas Cheongas. Šešiaženklį žetonų kiekį į antrą etapą persikėlė ir dabartinis pasaulio čempionas Martinas Jacobsonas.

Šio turnyro antros dienos rezultatai ir kitos WSOP naujienos – mūsų skiltyje rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius