-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 15

WSOP Rozvadove paskutiniuose akorduose pasižymėjo ir lietuviai

Spalio 27 – lapkričio 14 dienomis Čekijoje vyksta Pasaulio pokerio serijos „Cirucuit“ (WSOP-C) kovos. Didžiojo festivalio ringo neapeina ir mūsiškiai. Pokerio meistrams iš Lietuvos pirmoji šventės pusė buvo itin gausi rezultatų, tuo tarpu antroje festivalio pusėje prizų mažiau. 
wsop.com nuotr.
wsop.com nuotr.

Apie sėkmingus mūsiškių pasirodymus WSOP-C ringe Rozvadovo mieste Čeklijoje rašėme praėjusią savaitę – du mūsiškiai triumfavo šalutiniuose turnyruose. Nuo to laiko didžiojo festivalio ringe įvyko dar keliolika kovų, kuriose varžėsi ir mūsiškiai. Nors antroji maratono pusė tautiečiams nebuvo tokia sėkminga kaip pradžia, vis tik porą rezultatų užsfiksavome. Lietuvis pasižymėjo ir pagrindiniame renginio turnyre.

Net 851 kovotojas stojo į kovą WSOP-C Rozvadovo etapo pagrindiniame turnyre. Po trijų įtemptų dienų prie stalų čia beliko aštuoni finalininkai, tarp kurių Lietuvos atstovų nėra. Tačiau bent vienas mūsiškis 1 650 eurų įpirkos varžybose papildė savo pokerio kapitalą. Vladas Burneikis turnyrinę gyvybę išsaugojo pakankamai ilgai, kad patektų tarp 87-ių prizininkų. Tautietis iškovojo 55-tą poziciją ir pelnė 4 729 eurų apdovanojimą.

Kaip jau minėjome, aštuoni ištvermingiausi etapo žaidėjai tęsia pasirodymą dėl WSOP-C pagrindinio turnyro laimėtojo vardo. Jų priešakyje žengia rumunas Mihai Croitoru su 115 privalomųjų statymų, paskui jį keliauja ir 100 privalomųjų statymų nešasi kroatas Ivanas Banicius, 52 privalomuosius statymus iki finalo išsaugojo vokietis Marco Topicas, 45 – austras Henningas Wendlandtas, 38 – lenkas Michalas Kadziela, vokiečiai Georgios Vrakas, Stefanas Drabertas ir Yehuda Cohenas čia startuos atitinkamai turėdami 37, 24 ir 13 privalomųjų statymų.

Prieš pat festivalio pabaigą Rozvadove pasipelnyti spėjo ir Ignas Vaitulionis. Tarp 213 žaidėjų startavusių 600 eurų įpirkos galvų medžioklės turnyre lietuvis iškovojo 14-tą poziciją ir susižėrė 707 eurus. Deja neskelbiama, kiek oponentų pakeliui nokautavo tautietis ir kokią premiją pelnė už tai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius