-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 26

LSPF Dubingiuose laurų vainiku pasipuošė Laurynas Jurkus

Praėjusį savaitgalį Dubingiuose prie pokerio stalų susigrūmė sportinio pokerio mėgėjai. Čia vyko šeštasis šių metų Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) sezono etapas. Daugiau nei 100 priešininkų istoriniame kurorte šį kartą įveikė ir čempiono titulą pelnė Laurynas Jurkus.
Laurynas Jurkus / LSPF nuotr.
Laurynas Jurkus / LSPF nuotr.

Kovoje dėl LSPF ir federacijos rėmėjų prizų bei LSPF reitingo taškų Dubingiuose kortas sukryžiavo 131 žaidėjas. Pirmąją mūšio dieną čia išgyveno 32 kovotojai, kurie pasirodymą tęsė antrame turnyro etape. Po kurio laiko paaiškėjo 9 turnyro prizininkai. Šį kartą pajėgiausi LSPF kovotojai dalinosi ne tik federacijos, bet ir papildomus „Laikrodžių Centras“, „Pokermanija.lt“ ir kitų rėmėjų įsteigtus prizus.

Devintoje pozicijoje pasirodymą šį kartą baigė Mindaugas Pocius, aštunta finišavo Orinta Movsesjan, septintas liko Virgis Spuras, šeštoje pozicijoje sustojo Nerijus Palubinskas, o penktas pasirodymą užbaigė Vidas Zeronas. Šiems žaidėjams atiteko LSPF ir federacijos rėmėjų dovanų maišeliai ir atminimo taurės.

Ketvirtoje vietoje Dubingiuose finišą pasiekė Laura Tomkevičienė, kuriai prie prizų maišelio ir taurės pridėtas ir savaitgalis dviems poilsio bazėje „ORO Dubingiai“. Trečioje vietoje suklupo bet dovanomis nuo „Laikrodžių Centro“ džiaugėsi Irmantas Narkūnas. Modestas Mačenskis šį kartą iškovojo antrąją vietą ir buvo apdovanotas „Samsung Galaxy Tab“ planšetiniu kompiuteriu, na o pirmąja vieta, gausiais suvenyrais ir kvietimu į komercinio pokerio festivalį „Winter Festival“, kuris lapkričio mėnesį vyks Latvijoje, šį kartą džiaugėsi L. Jurkus.

Kitas LSPF nacionalinis etapas vyks spalio 22-23 dienomis „TonyResort“ poilsio ir pramogų parke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius