-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 07

Vilniaus ir Kauno sportinio pokerio mėgėjams – galimybė pakovoti dėl bilietų į Lietuvos krepšinio rinktinės varžybas

Lietuvos vyrų krepšio rinktinės rėmėjas „PokerStars.net“ ir sportinio pokerio klubai „Du Karaliai“ bei „Pokerio Namai“ pristato turnyrų ciklą „Kelias į Europos krepšinio čempionatą su PokerStars.net“. Keletą savaičių iš eilės šių klubų lankytojai turės galimybę iškovoti kvietimus į kontrolines krepšinio rungtynes, kuriose Lietuvos rinktinė kovos prieš kitų Europos valstybių nacionalines ekipas.
Lietuvos krepšinio rinktinė
Lietuvos krepšinio rinktinė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Jau šį penktadienį (rugpjūčio 9d.) kauniečiai ir laikinosios sostinės svečiai yra laukiami sportinio pokerio klube „Pokerio Namai“, kur įvyks pirmasis „Kelias į Europos krepšinio čempionatą su PokerStars.net“ ciklo turnyras. Net penki pajėgiausi šių varžybų žaidėjai pelnys po du bilietus į rugsėjo 1d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančią Lietuvos ir Gruzijos rinktinių akistatą. Analogiškas turnyras „Pokerio namuose“ vyks ir rugpjūčio 16 d. Tuomet vėl bus apdovanoti penki pajėgiausi sportinio pokerio mylėtojai, tačiau antrojo turnyro nugalėtojas pelnys ne paprastus, o VIP bilietus!

Rugpjūčio 13, 14 ir 15 dienomis Vilniaus sportinio pokerio klube „Du Karaliai“ bus varžomasi dėl bilietų į kovas, kuriose mūsų krepšinio didvyriai stos prieš Suomijos (rugpjūčio 21 d.), Rusijos (rugpjūčio 22 d.) ir Čekijos (rugpjūčio 23 d.) rinktines. Visi tie, kurie pokerio turnyrų metu pasieks finalinius stalus, bus apdovanoti kvietimais dviems asmenims į vienas iš minėtų varžybų. Kiekvieno turnyro nugalėtojams atiteks specialūs bilietai į VIP ložę. Visos šios krepšinio šventės vyks Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Šį turnyrų ciklą organizuoja ir bilietus į kontrolines rungtynes prieš Europos vyrų krepšinio čempionatą pokerio aistruoliams dovanoja Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas „PokerStars.net“. Dėl bilietų į krepšinio šventes pasivaržyti galėsite ir kambario „PokerStars.net“ ringe. Informacija apie šiame kambaryje vyksiančius turnyrus rasite 15min.lt pokerio rubrikos eteryje, o taip pat mūsų „Facebook“ ir „Twitter“ puslapiuose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius