Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 18

Ričardas Berankis nežais dar mėnesį ir praleis Daviso taurę

Ričardas Berankis priverstas praleisti ne tik „Didžiojo kirčio“ serijos atvirąjį Prancūzijos teniso čempionatą, kuris prasidės jau netrukus, bet ir dar kelis žolės kortuose rengiamus turnyrus. Nuspręsta atsisakyti ir Daviso taurės varžybų su Maroko rinktine.
Ričardas Berankis
Traumos neleidžia Ričardui Berankiui sugrįžti į kortus. / A.Gimžausko/Sportas.info nuotr.

Šiuo metu R.Berankis tęsia reabilitaciją Olandijoje. Gydytojai aptiko kirkšnies skausmų židinį ir rekomenduoja nerizikuoti.

„Žinoma, apmaudu praleisti „Didžiojo kirčio“ turnyrą Prancūzijoje, bet trauma yra trauma. Specialistai rado, kas yra. Sako, kad reikės palūkėti dar apie mėnesį. Tikiuosi Vimbldone jau žaisti“, – vylėsi R.Berankis.

Iki Vimbldono į Lietuvos tenisininko planus buvo įtraukti dar trys turnyrai žolės kortuose – tai varžybos Notingame, kuriose pernai jis tapo nugalėtoju, turnyras „Quenn‘s Club“ ir varžybos Istburno turnyre.

„Neturėsiu galimybės apginti praėjusiais metais iškovotų reitingo taškų, tačiau kantriai laukiu savo eilės, – dalijosi pasikeitusiais planais R. Berankis. – Nutarėme nerizikuoti ir šį kartą praleisti Daviso taurės varžybas. Dabar vienas svarbiausių mano tikslų yra atstovauti Lietuvai olimpinėse žaidynėse. Tai būtų didelis pasiekimas.“

Ričardas Berankis pasaulio reitinge užima 78-ąją vietą. Tai aukščiausia vieta iš visų Baltijos šalių tenisininkų. Latvijos atstovas Ernestas Gulbis pasaulyje yra 85-as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius