Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 05 04

Ką žada žvaigždės Česlovui Jezerskui?

Astrologų ir būrėjų pranašystėmis, įžvalgomis bei prognozėmis galima tikėti, galima iš jų tik pasijuokti. Tačiau vis tiek smalsu pasidomėti, ką žada žvaigždės kandidatui į prezidentus Česlovui Jezerskui.
Česlovo Jezersko šaržas
Česlovo Jezersko šaržas / Dailininkas Gintaras Jocius/www.sarzai.lt
Scanpix nuotr./V.Budraitytė ir G.Naujokas
V.Budraitytė ir G.Naujokas

Astrologei, būrėjai  Vaivai Budraitytei ir jos vyrui transcendentinės meditacijos mokytojui Gaudentui Naujokui naujienų portalas 15min.lt pateikė tik kandidato į prezidentus Č.Jezersko gimimo datą ir vietą. Č.Jezerskas gimė 1949 metų gegužės 14 dieną Lazdijų rajono Mikalinos kaime ūkininkų šeimoje. Štai kokį astrologų atsakymą gavome: „Jis – pasitikintis, pakankamai protingas (ir rinkimų metu ypač) žmogus. Turi pakankamai savybių atstovauti šaliai. Tačiau rinkimų metu bus tam tikras nesėkmių laikotarpis. Galimos intrigos, tačiau jis kovos iki galo, išnaudodamas bet kuriuos šansus“, – mano garsi pora.

Scanpix nuotr./L.Malinauskas
L.Malinauskas

Okultinių studijų centro vadovui, žmonių vadinamam įvairiai – raganiumi, būrėju, grafologu ir chiromantu – Leopoldui Malinauskui naujienų portalas 15min.lt parodė kandidato Č.Jezersko nuotrauką ir paprašė atsakyti, kokie jo šansai tapti šalies vadovu ir koks prezidentas jis būtų.  

„Nerinkim generolo, nes bus kaip Čilėje. Jeigu generolas ateitų prie demokratinės valstybės vairo, mus lygins su Baltarusija. Kaip jis atėjo į Vyriausiąją rinkimų komisiją? Kur jo antpečiai, kur jo munduras, ordinai? Taikusis demokratinis pasaulis gali ne taip suprasti. Jeigu renkame generolą, tai rinkime kardinolą ar kaminkrėtį. Manau, kad kiekvienas luomas turi dirbti savo darbą. Nors šio žmogaus veidas  intelektualus, bet atrodo užguitas, akys išgąsdintos, šypsena – dirbtinė. Kūno kalba ne ta. 

Juokas juokais, bet gal dabar generolai be darbo, tai gal nacija turės keltis 6 ryto ir daryti mankštą? Atsargiai su generolais! Negerai bus, viena, užklius tai visiems – ir Europoje, ir  Amerikoje. Man atrodo, kad jis suburtų prezidentūroje savo kompaniją. Neduok Dieve, kad generalgubernatoriaus Muravjovo rūmai, kur įsikūrusi Prezidentūra, virstų kareivinėmis“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė L.Malinauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius