-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algis Čaplikas: sąjunga „Taip“ – Vilniaus šilumos tinklų filialas, Liberalų sąjūdis – konservatorių

Tarp Lietuvos politinės arenos liberaliajame flange vyraujančių partijų tvyro įtampa. Ketvirtadienį 15min.lt surengtuose ikirinkiminiuose debatuose kalbėdamas apie kitas liberalios pakraipos partijas, Liberalų ir centro sąjungos vadovas Algis Čaplikas nesirinko žodžių.
Algis Čaplikas
Algis Čaplikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Artūro Zuoko sąjunga „Taip“ yra Vilniaus šilumos tinklų filialas, Eligijus Masiulis su liberalais yra konservatorių filialas. Jei norite balsuoti už konservatorius, balsuokite už E.Masiulį“, – kalbėjo jis.

A.Čaplikas neslepia siūlęs E.Masiulio vadovaujamai politinei jėgai šiuose Seimo rinkimuose dalyvauti kartu, tačiau partija atsisakė.

Nors politologai ne kartą teigė, kad kartu partijos turėtų daugiau galimybių išlikti, liberalai vieni į kitus negali žiūrėti, todėl sėkmę rinkimuose bando atskirai.

Paskutinių apklausų duomenimis, už Liberalų sąjūdį ketina balsuoti 4,8 proc. rinkėjų, už sąjungą „Taip“ – 3,7 proc. rinkėjų. Liberalcentristų padėtis dar blogesnė, už juos ketina balsuoti vos 2,2 proc. rinkėjų, skelbia delfi.lt

Vienytis liberalias jėgas prieš  metus yra raginęs kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus, tačiau liberalų pokalbiai apie tai taip ir nevirto rimtais ketinimais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius