Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Aviečių ir šokolado pyragas

Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve.
Recepto autorės nuotr. / Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve.
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Jums reikės:

150 g juodojo šokolado;
70 g saulėgrąžų;
50 g avižinių dribsnių;
1 valg. šaukšt. želatinos;
120 ml vandens;
aviečių;
gervuogių

Gaminimas:

Ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius verta užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti per naktį termose.

Indą tortui išklokite maistine plėvele ir ant jos sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį. Palikite šaldytuve 1 val. Uogas nuplaukite ir dėkite ant jau sustingusio pyrago pagrindo (pyrago viršų dar galite užpilti želė sluoksniu). Pyragą palaikykite šaldytuve dar 1 val.

Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė: Gintarė

Gaspadine.lt

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie 15min