Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aviečių ir šokolado pyragas

Jums reikės:
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve.
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve. / Recepto autorės nuotr.

150 g juodojo šokolado;
70 g saulėgrąžų;
50 g avižinių dribsnių;
1 valg. šaukšt. želatinos;
120 ml vandens;
aviečių;
gervuogių

Gaminimas:

Ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius verta užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti per naktį termose.

Indą tortui išklokite maistine plėvele ir ant jos sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį. Palikite šaldytuve 1 val. Uogas nuplaukite ir dėkite ant jau sustingusio pyrago pagrindo (pyrago viršų dar galite užpilti želė sluoksniu). Pyragą palaikykite šaldytuve dar 1 val.

Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė: Gintarė

Gaspadine.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius