-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkai kviečia į naktinį slidinėjimą

Penktadienį, sausio 25 d., Druskininkai kviečia į naktinį slidinėjimą. Slidinėjimo trasų kompleksas „Snow Arena“, norinčių smagiai praleisti naktį ant slidžių ar snieglentės, lauks nuo 21 val. iki 4 val. ryto. Meteorologai penktadieniui žada visai neblogą orą, bus ramu, nevėjuota, apie 13 laipsnių šalčio.
Sniego arenoje Druskininkuose
Sniego arenoje Druskininkuose / snowarena.lt nuotr.

„Pirmąjį tokį slidinėjimą surengėme gruodžio mėnesį, – pasakoja Jūratė Antanaitytė-Voldemarienė, „Snow Arena“ komunikacijos vadovė. – Tiesą sakant, tai buvo ekspromtas ir avantiūra. Idėja kilo ketvirtadienį, o penktadienį jau vyko renginys, sulaukėme nemažo būrio jaunų, aktyvių pramogautojų, kurie pasveikino šią mintį ir ragino pakartoti“.

Naktinis slidinėjimas Druskininkų „Snow Arenoje“ taps tradicija.

Todėl, pasak p. Voldemarienės, planuojama, jog naktinis slidinėjimas Druskininkų „Snow Arenoje“ taps tradicija, jis bus organizuojamas kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį. „Nestandartinė pramoga, nestandartiniu laiku už draugišką kainą – toks mūsų tikslas“, – sako „Snow Arena“ atstovė.

Naktinio slidinėjimo metu veiks uždaros vidaus trasos, lauko trasa, snieglenčių parkas, taip pat dirbs ir kavinės, barai, kuriuose bus galima sušilti, gauti karšto maisto bei gėrimų. „Pramogos kaina tikrai bus draugiška – naktinio slidinėjimo bilietas kainuos tik 25 Lt, o bilietas su visa reikiama apranga ir įranga – 49 Lt“, – teigia komunikacijos vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius