Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys geriausi Žemųjų Tatrų viešbučiai ateinančioms atostogoms

Žemųjų Tatrų kalnų grandinė plačiausiai žinoma dėl Jasnos – didžiausio slidinėjimo kurorto Vidurio Europoje. Tapęs ekonomiškiausiu snieglentininkų ir slidininkų pasirinkimu, miestelis traukia ir daugybe kitų pramogų: karštosiomis versmėmis, vandens parkais ir sveikatingumo centrais. Skamba viliojančiai? Vadinasi, tereikia pasirinkti vieną iš geriausių Žemųjų Tatrų viešbučių.
Žemųjų Tatrų viešbučiai
Žemųjų Tatrų viešbučiai / Partnerio nuotr.

 „Tri Studničky“: harmonija su gamta ir atpalaiduojanti ZEN jėga

Demänovská slėnyje įsikūręs keturių žvaigždučių viešbutis puikiai tiks pavargusiems nuo kasdienio triukšmo ir skubėjimo. Kodėl? Atsakymų ilgai ieškoti nereikia – tai pirmasis viešbutis Slovakijoje, kurį įvertino ir sertifikatą įteikė Fengšui specialistas. Puiki energetika leidžia lankytojams gyventi harmonijoje su gamta ir tuo pačiu džiaugtis visais civilizuoto pasaulio teikiamais malonumais apsistojus liukso klasės kambariuose.

„Tri Studničky“galite susipažinti su dzenbudizmo tradicijomis: atgaivinti kūną ir sielą senu kinišku „Chi-gung“ pratimu arba „Kung-Fu-Cha“ arbatos gėrimo ritualu.  Išalkusiųjų gomurius palepins vietinio restorano šefai, pristatantys gurmaniškus patiekalus, pagamintus iš vietinių produktų. Tad sulėtinkite ritmą, giliai įkvėpkite ir tiesiog mėgaukitės Žemųjų Tatrų teikiamais malonumais. P.S. Rezervuokite viešbutį kovo 5-6 dienomis ir tuo pačiu stebėkite Jasnoje vykstantį slidinėjimo Pasaulio taurės čempionatą.

 „Wellness Hotel Grand“: slidinėjimas ir gydomosios procedūros visai šeimai

Viešnagė „Wellness Hotel Grand“ patenkins net ir pačių išrankiausių slidininkų poreikius, kadangi viešbutis stovi ant šlaito, nuo žemutinės funikulieriaus stoties nutolusios vos keletą metrų. Tokiu būdu greitai ir lengvai pasieksite beveik 46 kilometrus slidinėjimo šlaitų ir 8 „Freeride“ snieglenčių zonas. Nors viešbutis įsikūręs pačioje Jasnos kurorto širdyje, jame apsistoję mėgausitės tyla ir kerinčiomis Žemųjų Tatrų panoramomis. Šeimos, pasirinkusios„Wellness Hotel Grand“, tikrai neapsigaus, kadangi čia ras 24/7 veikiančių vaikų žaidimų aikštelę.

Partnerio nuotr./Žemųjų Tatrų viešbučiai
Partnerio nuotr./Žemųjų Tatrų viešbučiai

Viešbutis taip pat garsėja sveikatingumo centru, siūlančiu atgaivinti kūną kvapniose saunose ir sūkurinėse voniose po atviru dangumi. Be to, čia išbandysite inovatyvias gydymo terapijas ir atpalaiduojančius masažus. Būdamas itin draugišku šeimoms, centras siūlo procedūras ir patiems mažiausiems, tereikia prisiminti, jog įėjimas visiems viešbučio lankytojams – nemokamas!

 „Chalets Jasná Deluxe“: prabanga visais metų laikais ir specialus eleksyras kūnui

Visais metų laikais duris atveriantys prabangūs apartamentai Jasnoje – rojus ne tik žiemos sporto mėgėjams,bet  ir vasaros žygių entuziastams. Įsikūrę kiek ramesnėje kurorto dalyje Záhradky ir Otupné, siūlo mėgautis tyla bei  prabanga: prašmatnūs apartamentai užima 150 kvadratinių metrų plotą, o trobelėse rasite pilnai įrengtą virtuvę, svetainę, du miegamuosius ir visus reikalingiausius patogumus. Nepriekaištingas aptarnavimas ir profesionalus personalas – garantuotas.

Partnerio nuotr./Žemųjų Tatrų viešbučiai
Partnerio nuotr./Žemųjų Tatrų viešbučiai

Viešėdami  „Chalets Jasná Deluxe“ turėsite progą įvertinti visus Jasnos privalumus – puikiai paruoštus slidinėjimo šlaitus, modernius keltuvus ir adrenalino mėgėjus pritraukiantį sniego parką, o vaikus pradžiugins „Maxiland“ slidinėjimo darželis.  Dar nesuviliojo? Tuomet primename, jog sveikatingumo centre jūsų laukia suomiška sauna bei sūkurinės vonios. Beje, registratūroje galėsite įsigyti ir kosmetikos linijos „Wellness Elixir“ produktų, pagamintą iš gydančių kalnų gamtos produktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius