Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mados reidas“ - stilingiausi Krysko ir Bžeskas

Laidos „Mados reidas“ (TV6) žiūrovai jau išsirinko savo stilingiausius. Daugiausia balsų atiteko dainininkei Karinai Krysko ir prodiuseriui Egmontui Bžeskui.
Karina Krysko
Karina Krysko / LNK nuotr.

Pasak laidos vedėjo stilisto Manto Petruškevičiaus, nedaug nuo laimėtojų tarp moterų atsiliko dizainerė Ramunė Piekautaitė ir verslininkė Asta Valentaitė-Pinkevičienė, tarp vyrų – dizaineris Juozas Statkevičius ir aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis.

„Prisipažinsiu, rinkimų rezultatai mane šiek tiek nustebino. Tačiau labai džiaugiuosi, kad ne aš rinkau stilingiausius, o laidos žiūrovai balsuodami internete“, - 15min.lt sakė M.Petruškevičius.

Stilingiausieji į apdovanojimų ceremoniją atvyks prabangiu „Rolls Royce“ automobiliu. K.Krysko vilkės dizainerio iš Prancūzijos Irakli Nasidze suknelę, o E.Bžeskas – smokingu.Prašmatni apdovanojimų ceremonija įvyks sausio 15 dieną, išskirtine virtuve garsėjančiame restorane „Domm“, įsikūrusiame sostinės Rotušėje.

Planuojama, kad stilingiausieji į apdovanojimų ceremoniją atvyks prabangiu „Rolls Royce“ automobiliu. K.Krysko vilkės dizainerio iš Prancūzijos Irakli Nasidze suknelę, o E.Bžeskas – smokingu.

„Vakarėlyje dalyvausiančioms ponioms rekomenduoju vilkėti drabužiais, atitinkančiais aprangos kodą – prabangus kokteilis. Pasikalbėjęs su kai kuriomis poniomis, sužinojau, kad vakarėlyje bus ir nuogų nugarų, ir nuogų rankų, kai kas vilkės ir ilgas sukneles“, - kalbėjo M.Petruškevičius.

K.Krysko ir E.Bžeskui bus įteiktos stilingiausiųjų statulėlės.

Išskirtiniame vakarėlyje, pasak M.Petruškevičiaus, dalyvaus apie 60 svečių. Kviestinė publika vaišinsis tik šampanu, jokių kitų gėrimų nebus patiekta. Restorano prieigos bus nutviekstos ugnimi, o vidus papuoštas baltomis rožėmis.

„Labai džiaugiuosi, kad vakarėlyje dalyvaus Prancūzijos aukštosios mados sindikato narys Irakli Nasidze. Svečiams bus parodyti septyni modeliai iš naujausios dizainerio aukštosios mados kolekcijos, kuri tik vėliau bus pristatyta Paryžiaus aukštosios mados savaitėje. Taigi lietuviai pirmieji išvys išskirtinius modelius. Beje, šio dizainerio kurtus drabužius mielai vilki arabų princesės ir šeichai. Be to, į apdovanojimų ceremoniją žada atvykti ir „Cerruti“ mados namų kūrybos direktorius Joan Paul Knott“, - pasakojo M.Petruškevičius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius