-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne – senėjimo procesui!

Mielos moterys, pripažinkime, jog pasitikti pirmąsias raukšles būna itin skaudu.
Odos priežiūros priemones reikia naudoti saikingai.
Moteris / Photos.com

O kai mus supanti aplinka ypač aktyviai nusako visus senėjimo bruožus, tai bet kuris iššokęs spuogelis, bet kuri dėmelė ar gilesnis ruoželis iš karto mums signalizuoja apie artėjančią senatvę ir norą kuo greičiau tai maskuoti, o dar geriau – atitolinti. Šiuo metu pasiūloma tiek daug būdų, kaip tai padaryti, kartais net pasiryžtame sudėtingiausiai procedūrai – plastinei operacijai. Tačiau neužbėkime įvykiams už akių ir darykime kažką nuo pat pradžių. Kaip pasirinkti tinkamiausią būdą, niekas recepto negali duoti. Tačiau kuo daugiau žinosime, tuo galbūt ne lengviau, bet racionaliau galėsime pasirinkti sau tinkamiausią būdą. Šių dienų moters apkrova yra milžiniška, kaip viską suspėti? Laiko sau vis mažiau ir mažiau, tačiau išvaizdos kultas vis auga ir auga. Tad pirmiausiai imamės priemonių, kurioms laiko reikia labai mažai, o iš jų reikalaujame didelio efektyvumo.

Dermatologai sutaria, kad veido priežiūros priemonė nuo senėjimo turėtų atkurti, dailinti ir saugoti odą. Taigi atsižvelgiant į šią charakteristiką, bei išskiriant ne vieną ar du senėjimo aspektus, „Olay“ kompanija sukūrė ypač veiksmingą priemonę kovoti su senėjimu. Kas kelia Jums rūpesčių: smulkios raukšlelės ar raukšlės, odos nelygumas ar suglebimas, blausumas ar išsiplėtusios poros, senatvinės dėmės ar sausumas, o gal šie visi 7 senėjimo požymiai kartu? Odos priežiūros priemonės nuo senėjimo „Total effects“, praturtintos niacinamidu, vitaminais E bei C ir provitaminu B5 padės įveikti juos visus. Tačiau vien gamintojų pažadai mums dar nieko nereiškia, svarbi ir moterų nuomonė. Lietuvos moterys  jau išbandė kremą „Olay total effects“: net 9 iš 10 Lietuvos moterų liko juo patenkintos ir rekomenduotų jį savo draugėms*. Pasak apklaustųjų, kremas malonios tekstūros, oda tampa švelni, pastangrėjusi, rezultatas matosi jau po keliu savaičių.

Tačiau puikiai supranti, jog savo nuomonę susidarysi tik išbandžiusi pati. Tai tik mažas indėlis,  puoselėjantis tavo grožį.

*2011 m. vasarį vykusioje apklausoje dalyvavo 225 Lietuvos moterys, išbandžiusios kremą „Olay total effects“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius