-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovanos ilgam ir laimingam gyvenimui

Romantiškos vakarienės, šampanas, žvakių šviesa – visa tai jau nebekursto Jūsų meilės laužo? Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ pataria: aistrą iš naujo įžiebs bendri įspūdžiai!
Skrydis virš Trakų
Skrydis virš Trakų / Laisvalaikiodovanos.lt nuotr.
Temos: 2 Pamoka Indai

Romantiškas skrydis virš Trakų

Jei Jūsų namuose jau dominuoja monotonija, leiskitės ieškoti naujų įspūdžių tolyn nuo miesto. Surenkite iškylą į Antakalnio kaimą, kur vykdomi skrydžiai lėktuvu virš gražiosios Trakų pilies. Po skrydžio galėsite surengti pikniką bei pasidalinti įspūdžiais gurkšnodami vyną. Bendri įspūdžiai Jus suartins!

Egidijus dalijasi patirtais įspūdžiais: „Visi vaizdai, kuriuos matėme, buvo labai gražūs ir įstrigo ilgam!“. Jam pritaria ir Viktorija: „Skrydis paliko neišdildomą įspūdį, nuostabūs vaizdai, kurių neperteiks jokios nuotraukos, reikia pačiam savo akimis pamatyti. Žodžiais nenusakomas jausmas apima, kai pakyli nuo žemės. Įspūdžiai išliks visam gyvenimui“. O Ritai didžiausią įspūdį paliko maži nameliai žiūrint pro lėktuvo langą: „Nepaprastas lengvumo ir ramybės jausmas, užplūdęs priplojus nosį prie lėktuvo lango, – pasirodo Lietuvos ežerai, garbanoti miškai, net miniatiūriniai nameliai, lyg iš Monopolio žaidimo,  yra nuostabiai gražūs...“.

Pasivažinėjimas kartingais

Jei abu esate greičio mėgėjai, naujų pojūčių audrą Jums sukels kartingų lenktynės. Susitarkite, kad pralaimėjęs ruošia vakarienę ir plauna indus  – bus dar didesnis azartas. Neabejojame, vakarienės pabaiga bus intriguojanti.

Linas pasakoja savo įspūdžius: „Labai gerai praleidome laiką! Keliuose taip nepalakstysi ir neišsiliesi, tikrai pasikrovėm gerą dozę adrenalino“. O Dovilė jau planuoja pakartoti šią pramogą: „Įspūdžiai liko kuo geriausi. Būtinai dar kada pakartosim šitą atrakciją“.

VIDEO: Pasivažinėjimas kartingu - LaisvalaikioDovanos.lt dovana!

Jodinėjimas po Anykščių apylinkes

Anykščių apylinkės garsėja ne tik Puntuko akmeniu, Laimės žiburiu ir siauruku. Čia galima romantiškai praleisti laiką bei atgaivinti jausmus jodinėjant žirgais bei grožintis natūralia apylinkių gamta.

Robertas prisimena jodinėjimo metu patirtas emocijas: „Puikūs gamtos vaizdai ir išties pasakiškas jausmas joti žirgu. Išvykstant pažadėjome būtinai čia sugrįžti...”. Su juo sutinka ir Viktorija: “Net nėra žodžių apsakyti, kaip smagu ir įsimintina buvo. Būtinai ten dar sugrįšime“.

Golfo pamoka

Mėgstate ramesnį laisvalaikį? Tuomet monotonišką Jūsų poros gyvenimą paįvairins golfo pamoka! Pamokykite vienas kitą smūgiuoti – artumas įkaitins Jus.

Įamžinkite vienas kito judesius – po to galėsite draugiškai vienas iš kito pasijuokti. O nauja veikla suteiks Jūsų jausmams spalvų!

Linas dalijasi prisiminimais: „Buvau tiesiog priblokštas kaip gražu golfo klube. Taip žalia ir tvarkinga, žolyte nupjauta – pasaka... Pasirodo pasiekimas yra pataikyti ne į skylutę ten toli toli, bet į kamuoliuką, kuris yra po tavo kojomis!”. Inga taip pat džiaugėsi pramoga: „Nesitikėjome, kad golfas reikalauja fizinių jėgų... Likom pavargę, bet patenkinti ir pilni įspūdžių!”.

VIDEO: Golfo pamoka - LaisvalaikioDovanos.lt dovana!

Šokolado fondiu


Kasdienybę paįvairinti gali ir maža šokoladinė šventė – šokolado fondiu! Suteikite Jūsų jausmams šokoladinį skonį! Prisiminkite pirmąją Jūsų pažinties dieną mirkydami karštame šokolade gabaliuką imbiero, riešutėlį, marcipaną, džiovintų ar šviežių vaisių skilteles…

Jekaterina dalinasi mintimis: „Po šokolado fondiu liko labai šilti ir saldūs prisiminimai! Buvo jauku, romantiška, tarsi būtume mažame rojuje, su mylimu žmogumi ir tarp saldumynų!”. Su ja sutinka ir Ignas: „Puikus pasirinkimas nuostabiam, saldžiam, maloniam, ramiam vakarui su mylimu žmogumi”.

VIDEO: Šokolado fondiu - LaisvalaikioDovanos.lt dovana!

 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius