-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 nauji būdai, kurie paskatins plaukų augimą

Geriate maisto papildus su B ir P vitaminais, darote maitinančias ir gydančias kaukes, saugote plaukus nuo saulės ar šalčio poveikio – o jie niekaip neauga greičiau? Pabandykite naujus plaukų priežiūros metodus, kurie paskatins jų augimą.
Kaip išsaugoti gražius plaukus?
Kaip išsaugoti gražius plaukus? / Flickr.com
  • Vartokite daugiau prieskonių. Kapsaicinas – medžiaga, kuri įeina į įvairių prieskonių sudėtį, pavyzdžiui, pipirų – skatina plaukų augimą.
  • Gerkite sojos pieno. Jame yra izoflavonų. Šios medžiagos dar žinomos kaip stiprus plaukų augimo stimuliatorius. Izoflavonai ir kapsaicinai pripažintos efektyvios priemonės skatinančios plaukų augimą.
  • Naudokite papildus su biotinu. Jei biotino organizme stinga, tai gali tapti plaukų augimo kliūtimi. Biotino yra pomidoruose, morkose, salotose, mangoldose. Jei natūraliu būdu nepavyksta gauti biotino, tuomet vartokite specialius preparatus.
  • Pasilepinkite galvos masažu. Galvos masažas pagerina kraujotaką, o tai padeda stimuliuoti plaukų augimą.
  • Venkite streso. Stresas lėtina plaukų augimo procesą, tai vienas iš šalutinių streso poveikių. Pasistenkite gyventi sveikai, kontroliuokite savo emocijas, planuokite ateitį ir išmokite atsipalaiduoti bei pailsėti.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius