Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paprasčiausios kempinės kosmetinės galimybės

Visi savo vonioje turime kempinę ir ją naudojame kūno prausimui. Tačiau ši prausimosi priemonė tinkama panaudoti ir kitoms kosmetinėms procedūroms. Kaip ši paprasta priemonė gali padėti puoselėti grožį?
Kempinės paslaptys
Kempinės paslaptys / Marek Krystosiak, Flickr.com
Temos: 2 Masažas Kempinė
  • Efektyvi veido odos valymo priemonė.

Kempinės iš natūralios medžiagos puikiai valo odą. Suvilgykite ją šiltu vandeniu ir švelniai pamasažuokite veidą. Po šios malonios procedūros veidą nuprauskite šiltu vandeniu. Iš karto pastebėsite, kad oda tapo švelnesnė. Jei norite odą nušveisti, tuomet suvilgytą kempinę apibarstykite cukrumi ir ja patrinkite veidą.

  • Mažina patinimus.

Anksti rytais arba vėlai vakarais, ypač vasaros periodu, kai kuriems žmonėms patinsta veidas. Susidoroti su šia problema gali padėti paprasčiausia kempinė. Reikia ją suvilgyti vėsiame vandenyje ir pridėti prie veido, palaikyti keletą minučių.

  • Pašalina pleiskanojančią odą.

Jei jūsų veido oda sausa, pleiskanojanti, tai prieš užtepant makiažą, patrinkite sausa kempine savo veidą. Tai padės pašalinti pleiskanojimą. Po to veidą patepkite drėkinančiu kremu. Procedūra itin paprasta, o efektas – akivaizdus.

  • Dantų valymui.

Jei kažkur išvykote ir pamiršote pasiimti dantų šepetėlį, o nusipirkti jo nėra galimybės, tuomet pasinaudokite kempine. Užtepkite ant jos dantų pastos ir gerai patrinkite dantis.

  • Šerpetojančioms lūpoms.

Kempinė – puiki priemonė šerpetojančioms lūpoms. Ja švelniais, sukamaisiais judesiais masažuokite lūpas. Kempinė turi būti suvilgyta šiltu vandeniu. Jei norite stipresnio efekto, galite ant kempinės užbarstyti šiek tiek cukraus.

  • Procedūros prieš miegą.

Prieš einant miegoti kempinę suvilgykite karštame vandenyje ir trumpam prispauskite prie veido, kol ji atvės. Tai padeda pašalinti įtampą, nuramina odą. Po šios procedūros užtepkite naktinio kremo.

  • Greitasis prausimasis.

Jei neturite laiko, kad nusipraustumėte duše, tačiau reikia greitai nuvalyti kūną, pašalinti purvą, tuomet suvilgykite kempinę švariame vandenyje ir pradedant nuo pažastų masažuojant valykite atviras kūno vietas. Žinoma, tai neatstos įprastos dušo procedūros, tačiau padės greitai atsikratyti purvo ir pasijusti gaiviau.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius