-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jei prakaituoja kojos

Ąžuolo žievės milteliai, kurių kasdien įbersite į vidines kojinių puses padės sumažinti kojų prakaitavimą. Visiškai panaikinti prakaitavimą nebūtų gerai, nes tai sukeltų galvos skausmą. Jei pradėjus naudoti ąžuolo miltelius pajutote galvos skausmą, kuriam laikui padarykite pertraukėlę ir nutraukite naudojimą.
Ką daryti, kai prakaituoja kojos
Ką daryti, kai prakaituoja kojos / Flickr.com

Kitas būdas sumažinti prakaitavimą – plaukite kojas kiekvieną dieną (būtent dieną, o ne vakare) šaltu vandeniu.

Jei prakaitavimas itin stiprus, padeda vonelės su ąžuolo žievės nuoviru. 60–100 g žievės virti 1 l vandens ant silpnos ugnies apie 30 min. Vonelėje su ąžuolo žievės nuoviru kojas reikia mirkyti kasdien.

Prakaitavimo mažinimui naudojamas ir sūrus vanduo. Į karštą vandenį reikia įpilti arbatinį šaukštelį druskos ir šiuo tirpalu (atvėsusiu) plauti kojas rytais ir vakarais.

Efektyvios ir vonelės su soda. Reikia ištirpinti arbatinį šaukštelį sodos stiklinėje šilto vandens. Kojas nusiplaukite, nusausinkite. Vatos gabalėlį suvilgykite sodos tirpale ir dėkite į tarpupirščius visai nakčiai. Pakentėkite, jei pajusite nedidelį niežulį. Ryte kojas nusiprauskite vandenyje su soda, nuvalykite.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius