-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amūro patarimai. Meilės diena sniegui, žiemai ir antrajai pusei

Artėjant Šv.Valentino dienai vieni suka galvas ką padovanoti mylimajai, kiti ieško ypatingų renginių, kuriuose galėtų šokti trypti iki paryčių, dalyvauja loterijose, kuriose gali laimėti nepamirštamą šventę sau ir savo antrajai pusei. O štai nutrūktgalviai nepailstantys žiemos sporto mylėtojai dėl nieko nesuka galvos.
Meilė sniegui, žiemai ir antrajai pusei
Meilė sniegui, žiemai ir antrajai pusei / 15min archyvo nuotr.

Jie savo meilę antrajai pusei, sniegui, žiemai ir snieglentėms dovanos Vasario 13 dieną, 13 val., Vilniuje ant Tauro kalno vyksiančiame renginyje „Love Day Snowboard Jam“ (Liet. „Meilės dienos snieglenčių šventė“).

„Love Day Snowboard Jam“ nebus paprastas pačiuožimas nuo kalno, ir net ne įprastos varžybos. Įprasminant meilės dieną varžybose dalyvaus poros (vaikinas ir mergina). Geriausius pasirodymus rinks ne tik komisija, bet ir ant Tauro kalno susirinkę žiūrovai. Renginyje dalyvaus svečiai iš Latvijos bei Ukrainos.

Ekstremaliems sportininkams ši diena ypatinga ir tuo, jog snieglenčių renginiai ant Tauro kalno grįžta po ketverių metų pertraukos. Specialiai renginiui bus pastatytas parkelis su tramplynais, rampomis. Varžybų dalyviams ritmą diktuos DJ SnowMan ir bičiuliai.

Renginyje laukiami visi, norintys išbandyti savo jėgas. Registracija į varžybas vyks tą pačią dieną prieš renginį, nuo 12 val.

„Ši žiema sportininkus apdovanojo didžiausia įmanoma dovana – kalnais sniego, bet mes kartu su rėmėjais nusprendėme prisidėti prie žiemos dovanų ir įsteigėme prizus ne tik varžybų nugalėtojams bet ir aistringiausiems sirgaliams“, – džiaugsmo ir nekantrumo šypsenos neslepia vienas iš renginio organizatorių, „X-club“ atstovas Giedrius Skrebutėnas.

Pasibaigus „Love Day Snowboard Jam“ varžyboms, organizatoriai renginio dalyvius bei žiūrovus kviečia sušilti ir džiaugsmais dalintis klube „Opium“ (Islandijos g. 4, Vilnius.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius