-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasitinkant meilės dieną „Kiwi“ klubo pultas atiteks merginoms

Pasitinkant meilės dieną į KIWI įsiverš aistros banga. Vasario 13 d. vakarą čia prie pulto stos net dvi šokių muzikos pasaulio deivės, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Kate Lawler
Kate Lawler / Organizatorių nuor.

Energingos, aistringos ir jaunatviškos britės Mistress De Funk ir Kate Lawler vakarėlio svečius žada palepinti itin skaniu muzikiniu kokteiliu.

Mistress De Funk („Sankeys“) scenos senbuve galima vadinti ne tik dėl to, jog 26–erių mergina groja jau nuo paauglystės, o ir dėl to, jog techno muzikos atlikėjai veriasi geriausių pasaulio klubų durys, ji lipa ant didžiausių scenų, o su ja mielai bendradarbiauja šokių muzikos pasaulio grandai.

Pelnytai užsidirbusi gerą vardą Mistress De Funk dabar keliauja po visą pasaulį – jos reikalauja geriausi Australijos, Azijos, Europos klubai, Lietuvoje ji vieši taip pat ne pirmą kartą.

Pelnytai užsidirbusi gerą vardą Mistress De Funk dabar keliauja po visą pasaulį – jos reikalauja geriausi Australijos, Azijos, Europos klubai, Lietuvoje ji vieši taip pat ne pirmą kartą. Atlikėjos sėkmę liudija tai, jog pernai duris atvėrė nuosava įrašų studija, ruošiamas pirmasis albumas, augančiu populiarumu garsėja jos kartą per mėnesį organizuojami vakarėliai „Tribal session“. Mistress de Funk dabar yra viena garsiausių merginų didžėjų.       

Kita karšto vakarėlio dalyvė – Kate Lawler (Toolroom Records). Audringu asmeniniu gyvenimu bei spalvinga asmenybe garsėjanti britė groja ne prasčiau. Pradėjusi nuo įvairiausių srovių house muzikos, ji net dabar sunkiai apibūdina savo grojamą muziką: „Man patinka deep skambesys, mėgstu „warm up“ setus, natūralų techno, bet koks šio mišinio rezultatas – nežinau...“.

Šios dvi britės ne kartą grojo kartu – viename garsiausių D.Britanijos klubų „Sankeys“. Kate Lawler sako, jog šio dueto nepranoksta niekas. „Tai ne tik dvi merginos didžėjos. Tai kažkokia griausminga jėga“, – ne kartą žiniasklaidai yra sakiusi atlikėja ir kūrėja.

Nors šių dviejų bričių niekas nepavadintų moteriškosios muzikos atlikėjomis, kaip atsvara joms šį vakarą klube plokšteles suks ir vyrai: šių namų „gyventojas“ Uncle Roll (Kiwi/Deep Frequency) su Manchini (Kiwi).

Klubo senbuvis Uncle Roll puikiai tinka į šią muzikos puokštę – jo ir Mistress De Funk kūriniai šių metų pradžioje sugulė į vieną techno/tech house rinkinių plokštelę (išleido Breakout Audio Records, D.Britanija). Manchini, ne paslaptis, yra užkariavęs dailiosios lyties, publiką, tačiau šėlti privers ir vyriškąją. Uncle Roll su Manchini – laiko patikrintas ir „skanus“ didžėjų duetas.

KIWI žada: bus karšta. Patieksime subalansuotą ypatingai geros muzikos kokteilį, priversiantį sudrebėti visas jūsų ląsteles ir pasiduoti aistrai šokių aikštelėje. „Cherchez la femme“ („Ieškokite moters“) sako prancūzai – ieškokite moters, ir netgi ne vienos, vasario 13 d. KIWI klube. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius