-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 08 12

Vilniuje kino teatrą užplūdo nesunaikinami kareiviai (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“ netrūko militaristinės atributikos. Solidžiai atrodantys Lietuvos kariuomenės apranga pasipuošę vyrai pasitiko svečius prie pat durų. Raudonas kilimas, svečių šypsenos ir pokalbiai – taip prasidėjo išskirtinė filmo „Nesunaikinami“ premjera, į kurią pakvietė „15min“, žurnalas „Žmonės“ ir kino platintojas „Incognito films“.
Filmo pristatymo akimirka
Filmo pristatymo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išskirtiniausiu akcentu tapo visur zujantys kareiviai. Atrodė, tarsi jų būtų visas būrys. Svečiams suėjus į salę po trumpo premjeros rengėjų  sveikinimo žodžio karininkai tiesiog įlėkė į salę ir išsitempė pranešėją. Filmas prasidėjo.

Trilerio „Nesunaikinami“ filmavimo aikštelėje, pirmą kartą kino istorijoje, sutilpo kiečiausios veiksmo filmų legendos: Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris ir Bruce‘as Willisas. Be jų šiame ilgai lauktame filme pasirodo ne ką prasčiau žinomi raumeningi vyrukai: Jasonas Stathamas, Mickey Rourke‘as, Dolphas Lundgrenas ir Jet Li.

„Juokingiausia, kad aš to norėjau 30 metų, bet arba visi būdavo labai užsiėmę arba versdavo mane laukti kokius 4 metus“, – kalbėdamas apie filmą juokėsi jame vaidinantis, šios kino juostos prodiuseris, režisierius ir scenaristas 64-erių S.Stallone. Jis, A.Schwarzenegeris ir B.Willisas niekuomet anksčiau nedirbo kartu.

Nors kietieji veiksmo filmų herojai ir ne pirmos jaunystės, jie įrodo, kad dar turi parako. Įsitikinkite tuo patys. Oficiali filmo „Nesunaikinami“ premjera Lietuvoje įvyks penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius