Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Bilevičiūtė: „Jei A.Baukutė iš užsakovo negaudavo vokelio, baisiai supykdavo“

Dainininkė ir projektų organizatorė Daina Bilevičiūtė duodama interviu neigė kaltinimus sukčiavimu ir pažėrė ne itin linksmų atsiminimų apie darbą su dabartine Seimo nare Asta Baukute.
Daina Bilevičiūtė
D.Bilevičiūtė / Dainiaus Labučio/ „Scanpix“ nuotr.

Interviu su D.Bilevičiūte publikavo portalas klubas.lt, remdamasis žurnalu „Klubas“. Į klausimą, ar tiesa, kad jos bei kitų atlikėjų suburto klubo „6666“ narėms Nijolei Oželytei, Astai Baukutei bei Donaldai Meiželytei ne visada buvo sumokama už koncertus, D.Bilevičiūtė sakė, jog „nesumokėdavo ne tik joms, bet ir man“.

Paklausta, ar tiesa, kad buvusios klubo narės nebenori su ja turėti reikalų, atlikėja sakė: „Nėra ko slėpti – buvo ir negražių dalykų. Dabartinė seimūnė Asta Baukutė, jei iš užsakovo negaudavo vokelio, baisiai supykdavo. Nesusirinko žmonės į koncertą, nėra pinigų, o jai nusispjaut. Iki šiol atsimenu, kaip Asta su savo vyru lūkuriavo lauke ant suoliuko, kol aš, grasindama mafijos berniukais, reikalavau, kad užsakovai su mumis atsiskaitytų.“

D.Bilevičiūtė sako, kad tie, kas kaltina ją sukčiavimu, visų pirma turėtų tai įrodyti.  „Tikiu tik popieriais, o jeigu jų nėra – visos kalbos ir kaltinimai niekiniai. Dirbdama su „šeškėmis“ prisiklausiau, kad esu chamė, agresyvi, akiplėša, savanaudė, egoistė, bet visi šie epitetai su manimi neturi nieko bendra“, – sako D.Bilevičiūtė.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius