-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji Edita išjuokė skundikus

Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) neurochirurginės operacinės sesuo instrumentantė bei dainininkė Edita Krakauskaitė naujienų portalui 15min.lt papasakojo apie policijai ją įdavusius žmones dėl ne vietoje palikto automobilio.
E.Krakauskaitė patyrė šoką išvydusi savo automobilį.
E.Krakauskaitės automobilis atsidūrė policijoje. / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Sesuo Seksas

Edita pasakojo, kad antradienį labai skubėjo į budėjimą darbe. Mat mergina dirba nuo 2-os valandos po pietų iki kitos dienos ryto. „Kauno klinikos nesirūpina savo darbuotojais, nes net nėra kur pasistatyti automobilio“, – pasipiktinusi E.Krakauskaitė.

Mergina pasakojo sukusi daugybę ratų aplink KMUK teritoriją, tačiau laisvos vietos leistinoje vietoje automobiliui neradusi. „Vos radau vietelę greta ženklo, kur mašiną palikti draudžiama. Nebuvo kitos išeities, kaip tik ten, Genio gatvėje, palikti automobilį“, – tikino Edita.

Plūsta skundikus

Trečiadienio rytą baigusi darbą E.Krakauskaitė iš KMUK patraukė mašinos link, tačiau automobilio ten, kur paliko, nerado.

Asmeninio albumo nuotr./E.Krakauskaitės automobilis atsidūre policijoje.
E.Krakauskaitės automobilis atsidūre policijoje.

„Buvo mintis, kad mano mašiną pavogė arba nutempė. Susisiekiau su policija ir sužinojau, kad mano mašina nutempta, nes paskundė gyventojai. Tose gatvelėse aplink klinikas nėra didelio eismo, niekam nekliudžiau“, – skundikų elgesiu piktinosi KMUK darbuotoja.

Edita tikino, jog rytas buvo linksmas. „Ką padarysi, negi dabar verksi. Kiek žmonių sutikau, visi pagelbėjo. Tačiau Genio gatvės gyventojai, ką ir pridursi, yra tuk tuk“, – ironijos skundikams negailėjo Edita.

Dėl baudų – derybos

Nuvykus į policiją Editos laukė linksmos derybos. Tiesa, ir kelionė taksi paliko neblogų įspūdžių.  „Važinėjau iš vienos vietos į kitą tvarkydama reikalus taksi. Taksistas beveik neėmė pinigų, o policininkai man užrašė pačią mažiausią baudą – 40 litų, nes pasiguodžiau, kad esu gailestingoji seselė. Bauda buvo 150 litų, o man vyrai skyrė 40 litų už pažeidimą“, – sutaupiusi pinigų džiaugėsi mergina.

„Važiavau ir į aikštelę. Policija fiksavo dvigubą automobilio nutempimą. Mano mazdutę jie tempė iš vienos aikštelės į kitą, viskas vyko naktį, todėl turėjau mokėti 220 litų. Kadangi esu aštrialiežuvė, moku kikenti ir gražiai klapsėti akimis, susiderėjau su vyrais ir sumokėjau 160 litų", – džiaugėsi dainininkė.

Išgelbėjo „piktadarius“

Nuotykis aikštelėje dar sykį KMUK seserį privertė smagiai nusikvatoti. „Žiūriu, stovi vilkikas, į aikštelę nuvilkęs mano automobilį, o greta  – trys vaikinukai. Mintyse pamaniau: „Ot, žąsinai, nutempėt mano mašiną.“ Staiga žiūriu, jie man moja ir kažką peza. Pasirodo, ne iš karto supratau, kad vyrai prašė pagelbėti“, – ryto nuotykius prisiminė Edita.

„Šaukia jie man: „Akumuliatorius nusėdo, gal prikursite, panele?!“ Iš tiesų esu geraširdė. Išgelbėjau vilkiką, kuris mano mašiną nutempė“, – kvatojo E.Krakauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius