Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką astrologė žada Sashai Son „Eurovizijoje"?

Muzikologai nenori prognozuoti, kaip Sashai Son pasiseks „Eurovizijos“ dainų konkurse Maskvoje – esą gali būti visaip. Į pagalbą dangaus kūnus pasitelkusi astrologė Valdemara ryžosi naujienų portalui papasakojo, kas laukia Lietuvos atstovo.
„Dainų dainos“ nugalėtojas
Kol kas tik astrologai ryžtasi prognozuoti, kaip Sashai Son pasiseks Maskvoje. / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Astrologės įsitikinimu, šį atlikėją lietuviai išrinko, nes nuo pradžių daugelis linkėjo sėkmės. Kadangi gero linkėjo daugybė žmonių, astrologės nuomone, todėl jam ir pasisekė. 

Auksinis berniukas

„Dimą Šavrovą, kurį pažįstame kaip Sashą Son, galime vadinti auksiniu berniuku, kuris daug dirbdamas siekia ir visada sieks spinduliuojančios sėkmės. Tačiau yra vienas „bet“. Būtent Rusija yra valstybė, kurioje Sashai Son bus sunkiausia atsiskleisti, parodyti save, išlikti stipriam, užlipus į sceną ir padainavus pasiekti didelę sėkmę“, – kalbėjo astrologė.

Esą norėdamas puikiai pasirodyti Rusijos scenoje, Sasha Son turi itin daug dirbti ir tausoti  sveikatą. Astrologės įsitikinimu, Sashai Son ruošiantis „Eurovizijai“ bei prieš patį pasirodymą reikia palinkėti sveikatos. Esą vien buvimas toje scenoje iš dainininko pareikalaus daug jėgų.Astrologė: svarbu sveikata, patogi avalynė bei angelai sargai.

Laukia stebuklai

„Koncertui Dimai reikia pasirūpinti ypač patogia avalyne – ir netgi ne viena pora, kad dėl jaudulio blauzdų nepradėtų traukti mėšlungis. Rusijos scena – įdirbio, sugebėjimų, savęs išbandymo erdvė. Tik daug dirbant joje įmanoma sėkmė“, – tikino Valdemara.

15min.lt nuotr./Valdemara
Valdemara

Moters teigimu, jei „Eurovizija“ vyktų Prancūzijoje, Vokietijoje ar Anglijoje, Sashai Son tai būtų šventė, o esą mes galėtume dainininkui pasakyti: „Deleguojame tave ir laukiame didelės šventės bei gerų rezultatų.“

„Dabartinėje situacijoje jo laukia tik didžiulis darbas, stebuklai kelionėje, viena stebuklinga ašara ir vienas stebuklingas bučinys. Kaip norite, taip supraskite“, – intrigavo Valdemara.

Svarbiausia – angelai sargai

Moteris pataria dainininkui itin atidžiai pasirinkti pritarančiuosius vokalistus bei lydinčius asmenis, kad visi derėtų pagal Zodiako ženklus. Esą tuomet atlikėjui bus saugiau ir drąsiau. „Svarbu, kad šie žmonės lyg angelai sargai būtų stiprūs ir tikėtų dainininku“, – tikino astrologė.

Sashai Son gegužės 12–16 dienos yra harmoningas ir sėkmingas laikas dirbti. Po to lauks ir šventė. „Svarbu nesumaišyti eiliškumo: pirmiausia – darbas, vėliau šventė. Sėkmės!“ – sakė Valdemara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius