Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Briuselyje apdovanotas fotografas iš Lietuvos

Tarp šešių geriausių konkurso „Europa mano kasdieniniame gyvenime“ laureatų šią savaitę Briuselyje nuskambėjo ir lietuvio fotografo pavardė. Iš įvairių Europos šalių atkeliavusių fotografijų Pijaus Vyčo užfiksuota juodai balta akimirka tarptautinės komisijos buvo išrinkta viena geriausių.
Pijus Vyčas
Pijus Vyčas / Audrės Domeikaitės / 15min nuotr.

„Nesu profesionalus fotografas – tik mėgėjas, tačiau mielai sutikčiau, jei mėgiamas hobis taptų ir profesija“, – sakė lietuvis, kurio darbą galėjo apžiūrėti gausus tarptautinės konferencijos, kurią organizavo Europos socialistų partija, dalyvių būrys.

Iš Panevėžio kilęs, o dabar Vilniuje gyvenantis vaikinas lemtingoje nuotraukoje užfiksavo dvi gracingai jam pozuojančias merginas. Jos ir taikli fotografo mėgėjo akis privertė komisiją, kurioje dirbo ir keli profesionalūs fotografai, pelnę tarptautinius apdovanojimus, sulaikyti žvilgsnį ir išskirti iš kitų būtent šį lietuvio darbą.

P.Vyčas, susidomėjęs deep ir soulful hauso muzika, šią vasarą klube „Tarantino“ pristatė pirmąją personalinę savo fotografijų parodą „House Music Through My Lens“. Ją sudarė Lietuvos ir užsienio šalių muzikos atlikėjų (Adam Vicious, „Deep Inc“, Jovani ir kt.) portretai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius