-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlanta paneigė melagingas kalbas apie jos ir mylimojo Donato Kisieliaus skyrybas

Dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta (30 m.) paneigė viename internetiniame puslapyje pasirodžiusią naujieną, neva ji ir jos mylimasis, anstoliu dirbantis Donatas Kisielius (29 m.) pasuko skirtingais keliais. Atlanta Žmonės.lt sakė, kad tokios kalbos yra visiška netiesa.
Atlanta ir Donatas Kisielius
Elena Puidokaitė ir Donatas Kisielius / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

„Nesąmonė. Tikrai to nebuvo. Kas skleidžia tokius gandus, labai neprofesionaliai elgiasi. Man labai gaila skaitytojų. Tai visiška apgavystė, kuriai aš net neturiu žodžių pakomentuoti“, – apie penktadienį per pietus pasklidusią informaciją kalbėjo pasipiktinusi dainininkė.

Tai gandas, blefas. Nežinau, dėl ko taip elgiamasi, gal dėl reitingų ar dėl neturėjimo ko parašyti.

Paklausta, ar ketina su internete skleidžiamu melu kovoti teisinėmis priemonėmis, moteris atsakė, kad taip elgtis būtų beprasmiška.

„Į tai nereaguoti neįmanoma, bet aš tikrai nesiruošiu kovoti, nes tai yra kova su vėjo malūnais. Tikiuosi, kad žmonės patys susipras. Ne aš juk turiu rankioti informaciją ir tikrinti. Tai gandas, blefas. Nežinau, dėl ko taip elgiamasi, gal dėl reitingų ar dėl neturėjimo ko parašyti“, – svarstė Atlanta.

Dainininkė teigė nenutuokianti, kas pirmas galėjo paskleisti gandus apie jos ir D.Kisieliaus neva įvykusias skyrybas.

„Nežinau ir net nenoriu žinoti ir man neįdomu. Tai yra vaikų darželis, į kurį aš tikrai nesivelsiu“, – sakė E.Puidokaitė.

Donatas ir Atlanta kartu jau ketveri metai. Šiuo metu pora gyvena šventinėmis nuotaikomis – kitą savaitę D.Kisielius švęs 30 metų jubiliejų, todėl dabar dainininkė yra pasinėrusi į dovanos paieškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius