-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jurgaitytė: iš dainininkės – į manekenes

Penktadienio vakarą automobilių centre „Toyota“ vykusiame madų pristatyme ant podiumo sublizgėjo ir netrukus keturioliktąjį gimtadienį švęsianti dainininkė Eglė Jurgaitytė. Jau metus manekenės darbo subtilybių besimokanti mergina kuriam laikui muziką buvo išmainiusi į madų pasaulį.
Eglė Jurgaitytė
Eglė Jurgaitytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Dabar dariau pertraukėlę, bet neseniai pasirodė mano nauja daina „Jis toks gražus“, tai su ja kartais pasirodau televizijose“, – paklausta apie kiek aprimusią muzikinę karjerą kalbėjo Eglė.

Pirmą kartą ant podiumo E.Jurgaitytė pasirodė maždaug prieš metus viename prekybos centre vykusiame madų šou. „Man tai labai patiko, todėl nusprendžiau lankyti modelių agentūrą ir tuo esu labai patenkinta“, – patikino Danutės Elzbergienės modelių agentūrai „Catwalk“ priklausanti mergina.

Pavasarį Eglė dalyvavo konkurse „Mažoji mis“ ir tarp 12–16 amžiaus mergaičių laimėjo „Mis talento“ ir „Mažoji mis“ titulus. E.Jurgaitytė teigia tada supratusi, kad būti scenoje ir dirbti modeliu jai išties patinka.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Eglė Jurgaitytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Eglė Jurgaitytė

Paklausta, kur labiau save įsivaizduoja – mados ar muzikos pasaulyje, – Eglė teigė iki šiol nesanti apsisprendusi. „Aš save galiu įsivaizduoti visur. Noriu visko po truputį“, – šypsojosi buvusi „Vaikų Eurovizijos“ dalyvė.

E.Jurgaitytė patikino, kad modelio darbas tikrai nėra toks lengvas, koks gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Tai nėra lengvas darbas. Jame reikia labai pasitempti, mokėti nutaisyti žvilgsnį... Dainuodama scenoje turiu skirti daugiau dėmesio sau, kad gerai parodyčiau save, o demonstruodama madas turiu pagrindinį dėmesį skirti rūbui. Man tai labai įdomu. Sunkiausia man buvo išmokti, kad reikia demonstruoti drabužį, o ne save“, – tvirtino ji.

Jaunoji dainininkė teigė, kad jos naują veiklą labai palaiko draugai ir šeima. „Jiems labai patinka ir jie sako, kad tęsčiau ir toliau, ir man linki sėkmės“, – kalbėjo mergina.

E.Jurgaitytė teigia kol kas nesulaukusi vertingų užsienio modelių agentūrų pasiūlymų.

„Labai laukiu, kad pakviestų, bet kol kas tokių pasiūlymų nėra. Kas čia tie vieneri metai, dar labai neilgai demonstruoju madas... Bet tikiuosi, kad tikrai į mane atkreips dėmesį“, – vylėsi ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius