-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgapirščiai pavogė Renatos Šakalytės-Jakovlevos automobilio valstybinius numerius

„Mes ne vieninteliai nukentėjome nuo automobilių numerių vagišių... Dar ir mūsų kaimynams, mažiausiai dviems, trims mašinoms, taip atsitiko. Čia, matyt, buvo kažkoks masinis reidas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo TV3 žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva (28), nukentėjusi nuo ilgapirščių. Pasirodo, vagys penktadienio naktį nuo moters „Fiat 500“ markės automobilio „nukosėjo“ valstybinius numerius.
Renata Šakalytė-Jakovleva
Renata Šakalytė / B.Barausko nuotr.

„Mes jau ir naujus numerius įsigijome, tačiau galbūt tik kalbėdami apie vagystę užkirsime kelią tokioms nemalonioms situacijoms ateityje. Patariu visiems prisitvirtinti kniedėmis savo automobilio valstybinius numerius. O ir policija turėtų apie tai daugiau šnekėti ir atkreipti visuomenės dėmesį. Aš nepasakyčiau, kad labai daug apie valstybinių numerių vagystes žinojau iki šios dienos. Būčiau žinojusi, būčiau iš anksto juos prisitvirtinusi aliumininėmis kniedėmis“, – pasakojo R.Šakalytė-Jakovleva.

Žinių vedėja patikino, kad jei vagišius labai norėtų ir įnirtingai stengtųsi, nuluptų ir tokias apsaugas, tačiau užtruktų kur kas ilgiau, nei nuplėšdamas paprastai rėmelyje pritvirtintus numerius. „Tas aliuminines kniedes nuplėšti reikia daugiau laiko, ilgesnis pats procesas ir galbūt vagišius nebesivargintų“, – kalbėjo moteris.

Renata policijoje sužinojo, kad pavogtus numerius vagys naudoja nešvariems savo darbeliams – uždeda juos ant savo automobilio numerių ir degalinėse įsipylę degalų sprunka už juos nesumokėję, tikėdamiesi, kad su svetimais numeriais jų pareigūnai nesuseks.

Tad praradus savo automobilio valstybinius numerius, būtina kuo skubiau apie tai pranešti pareigūnams.  

Renata pabrėžė, kad pavogti jos automobilio numeriai buvo „tiesiog tobuli“. „Turime „Fiat 500“ automobilį, o valstybiniuose numeriuose skaičiai buvo taip pat 500... Dėl to labiausiai ir gaila, kad numeriai buvo tobuli šiam automobiliui“, – pokalbį užbaigė žinių vedėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius