-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujo viešbučio atidaryme Vilniuje šėliojo ir Norvegijos turtuoliai, ir Lietuvos šou pasaulio atstovai

Viename viešbučio kambaryje gyvenantys Skaiva Jasevičiūtė, jos taksai ir Andrius Užkalnis, duše pusnuogė prieš veidrodį stovinti aktorė Ineta Stasiulytė – tokiu netikėtu pramogų deriniu svečius pasitiko Vilniuje duris atvėręs „Comfort hotel LT“. Nors viešbutis Mindaugo ir Kauno gatvių sankirtoje klientus priima jau porą savaičių, oficialus atidarymas su keliais šimtais svečių ir skirtinguose viešbučio aukštuose besilinksminančiais pramogų pasaulio atstovais įvyko šį antradienį.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė (dešinėje) ir Vaida Lisikaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Dar prieš renginį organizatoriai žadėjo, kad jų laukia visa puokštė staigmenų. Viešbučio atidarymo proga privačiu lėktuvu į Lietuvą atskrido ir „Comfort hotel LT“ akcininkas, turtingiausiu Norvegijos verslininku tituluojamas Petteris Stordalenas su žmona Gunhild.

Viganto Ovadnevo nuotr./Petteris Stordalenas su žmona Gunhild
Petteris Stordalenas su žmona Gunhild

Tarp renginių svečių buvo matyti Vilniaus miesto valdžios atstovų, verslininkų, renginio nepraleido ir festivalio „Kino pavasaris“ direktorė Vida Ramaškienė, LRT televizijos programų direktorius Rolandas Maskoliūnas, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, verslininkė Irena Marozienė, stilistai Mantas Petruškevičius bei Asta Valentaitė ir kiti.

Susirinkę svečiai galėjo ne tik siurbsnoti šampaną ar mėgautis gurmaniškais patiekalais, bet ir leistis į ekskursiją po viešbučio kambarius, kuriuose jų laukė po mažytę staigmenėlę. Pavyzdžiui, trečiajame aukšte esančio kambario duše maudymosi kostiumėliu prisidengusią aktorę ir šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvę Inetą Stasiulytę. Aktorė viliokliškai džiovinosi savo ilgus, šviesius plaukus. Tuo tarpu jos kompanionė aktorė Vaida Lisikaitė kvailiojo duše.

Viganto Ovadnevo nuotr./Skaiva Jasevičiūtė ir Andrius Užkalnis
Viganto Ovadnevo nuotr./Skaiva Jasevičiūtė ir Andrius Užkalnis

Antrajame aukšte esančiame kambaryje su savo trimis taksais įsikūrė Skaiva Jasevičiūtė bei aštrialiežuvis žurnalistas Andrius Užkalnis. Tokiu savo „viešbutiniu“ etiudu parodę, kad viešbutis yra draugiškas ir keturkojams gyvūnams.

Konferencijų salėje maloniu pavadinimu „Good vibrations“ (liet. „Geros vibracijos“) įsikūrė profesionalus magas Mantas Wizard, kuris visiems norintiems rodė netikėčiausius triukus. Kituose kambariuose krepšinio komandos šokėjos su bumbulais kėlė vėją, jaunuoliai šoko lindyhopą, o treniruočių salėje svečių laukė akrobačių pasirodymai.

Tiesa, buvo žadėta, kad renginį ves Algis Ramanauskas-Greitai, tačiau jis esą kažkur ėmė ir prapuolė. Algis Greitai apie savo pasikeitusius planus neva pranešė likus vos porai valandų iki renginio pradžios. Tad vakaro vedėjų vaidmuo atiteko Skaivai Jasevičiūtei ir Andriui Užkalniui.

Viganto Ovadnevo nuotr./Akimirka ia atidarymo
Viganto Ovadnevo nuotr./Akimirka iš atidarymo

Viešbučio pristatymo vakarą vyko ne tik netikėtų staigmenų kupina ekskursija po kambarius, bet ir įspūdingas ledo, ugnies, smuikų ir gitarų šou. Atidarymo metu, skambant smuiko ir gitaros tandemui, buvo pristatyta ledo skulptūra, kurią čia pat vietoje ugnimi dar padailino ledo skuptorius Mindaugas Tendziagolskis ir investuotojas iš Norvegijos Petteris Stordalenas. Be to, viešbučio fojė atidengtas ir jo sėkmės simbolis – undinės skulptūra.

Po šio pasirodymo ilgą kalbą rėžė kompanijos „Nordic Choice Hotels“, kuri šiuo metu valdo 170 viešbučių „Comfort“, „Quality“ ir „Clarion“ Skandinavijos ir Baltijos šalyse, akcininkas Petteris Stordalenas. Jis džiaugėsi, kad viešbutis savo padalinį atidarė ir Lietuvos sostinėje Vilniuje. Maža to, P.Stordalenas veik taisyklingai užtraukė legendinę lietuvių dainą „Ant kalno mūrai“. Jam pritarė ir gausus salėje susirinkusių svečių būrys.

Pasibaigus visoms staigmenoms, pasirodymams ir kalboms svečius vaišino virtuvės šefas Egidijus Lapinskas, o skaniausius vynus pristatė penkis kartus Lietuvos someljė čempionas Arminas Darasevičius.

Galiausiai svečius siūbuoti klubais privertė Erica Jennings ir didžėjų komanda „No DJ“. O ant stalų užsilipusios šokėjos dalyviams padovanojo mažyti šou – iš rankose laikytų fejerverkų trykštančius ugnies fontanus.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vieabučio atidaryme  kambariuose siautėjantys pramogų pasaulio atstovai
Viganto Ovadnevo nuotr./ Petteris Stordalenas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius