-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retai Lietuvoje koncertuojanti Alina Orlova: „Smagu, kai gerbėjai pasiilgsta“

Retai gerbėjus Lietuvoje koncertais pradžiuginanti Alina Orlova sekmadienio vakarą surengė pasirodymą Vilniaus Naujamiesčio loftų rajone vykusiame festivalyje „Loftas Fest‘12“. Gaudydama paskutinius saulės spindulius raudonplaukė džiugino klausytojų būrį savo žinomiausiomis ir naujomis dainomis.
Alinos Orlovos pasirodymo akimirka
Alinos Orlovos pasirodymo akimirka / Viganto Ovadnevo nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė A.Orlova, šią vasarą Lietuvoje ji ketina koncertuoti tik keturis kartus, tris iš jų festivaliuose, pirmasis jų – būtent „Loftas Fest‘12“. „Dar grosime Karklės festivalyje, taip pat mus išgirs festivalio „Mėnuo juodaragis“ svečiai, o birželio 28-ąją surengsime akustinį koncertą Vilniaus „Cafe de Paris“, kur ir pradėjau koncertuoti. Mūsų šalis mažutė. Nematau didelio reikalo dažnai groti Lietuvoje, neturime daugybės naujų kūrinių, kai įrašysime ką nors naujo, būtinai pristatysime. Juk smagu, kad gerbėjai pasiilgsta, jei dažnai grotume, taip nebūtų“, – šypsojosi Alina. Dainininkės koncertas birželio 28-ąją įvyks neatsitiktinai – tądien ji švęs 24-ąjį gimtadienį.

Visagine gimusi A.Orlova teigė vasarą daugiausiai laiko praleisianti Vilniuje. „Vasarą kursime naujus įrašus, pasiilsėsiu. Pajūrį reikėtų aplankyti, nes jis labai gražus, tikiuosi galėsiu tai padaryti. Bet daugiausiai laiko būsiu Vilniuje“, – tikino ji. Dar vasarišku įdegiu nepasipuošusi Alina juokėsi, kad greičiausiai ir neįrus, mat jos oda šviesi.

Metai scenoje nepakeitė vidaus

Koncerto metu Alina nuo scenos publikai pasakė, kad yra laiminga. Vėliau ji tikino šitaip pasakiusi su lengva ironija. „Nelabai žinau, ką reikia kalbėti ant scenos“, – nuoširdžiai prisipažino ji. A.Orlova sakė, kad per daugiau kaip ketverius metus aktyvių koncertų drąsos padaugėjo, tačiau vidumi ji liko ta pati.

„Esmė nesikeičia. Kai išleidau pirmą albumą 2008-aisiais, buvo ažiotažas, toks nepavykusiai perdėtas. Tada mane kviesdavo į komercinius renginius, televizijos projektus. Buvau jauna ir nelabai žinojau, kur reikia eiti, o kur ne. Sudalyvavau ir ten, kur dabar nesutikčiau. Džiaugiuosi, kad dabar to nebėra, manęs į televiziją ar kur kitur nebekviečia. Ir aš nematau prasmės ten eiti. Jei muzika tikra, iš širdies, bjauru patekti į netinkamą kontekstą“, –  sakė ji.

Viganto Ovadnevo nuotr./Alinos Orlovos pasirodymo akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./Alinos Orlovos pasirodymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius