-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 30

Grupė „Queen“ išleis naują albumą su Freddie Mercury vokalu

Legendinė grupė „Queen“ paskelbė išleisianti naują albumą, kuriame nuskambės ir velionio šio kolektyvo vokalisto Freddie Mercury balsas. Dainų rinkinyje bus panaudoti įrašai iš devintojo dešimtmečio.
Freddie Mercury statula Šveicarijos Montrė mieste prie Ženevos ežero.
Freddie Mercury statula Šveicarijos Montrė mieste prie Ženevos ežero. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė „Daily Star“, šiuo metu 64-erių gitaristas Brianas May ir 62-ejų būgnininkas Rogeris Tayloras perklauso daugiau kaip prieš du dešimtmečius įrašytą medžiagą ir atrinkinėja dar niekuomet klausytojų negirdėtas kompozicijas. Žurnalistų teigimu, į naują albumą pateks devintajame dešimtmetyje kurti įrašai, kurie niekuomet anksčiau nebuvo išleisti.

Kol kas nenurodoma, kaip vadinsis šis dainų rinkinys ir neaišku, kada jis pasirodys. Paskutinioji „Queen“ plokštelė „Innuendo“ su F.Mercury dalyvavimu buvo išleista 1991-ųjų vasarį. Tų pačių metų lapkritį būdamas 45-erių dainininkas mirė nuo AIDS.

Po F.Mercury mirties „Queen“ baigė darbą ties 15-uoju grupės albumu „Made in Heaven“ (liet. „Sukurta rojuje“). 1995-aisiais išleistas dainų rinkinys tapo grupės paskutiniu. 2005-aisiais B.May ir R.Tayloras kartu išleido albumą „The Cosmos Rocks“, jo vokalinę partiją atliko Paulas Rodgersas, anksčiau dainavęs grupėse „Free“ ir „Bad Company“. Šis projektas buvo vadintas bendru „Queen“ ir Paulo Rodgerso darbu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius