-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chorų karų“ finalo mįslė: kur dingo Vytautas Šapranauskas?

Velykų sekmadienio vakarą TV3 televizija tiesiogiai transliavo bene tris mėnesius trukusio projekto „Chorų karai“ finalą, kurio metu dėl nugalėtojo titulo susikovė Kauno rajono ir Vilniaus krašto chorai. Tačiau tikra vakaro intriga tapo ne muzikinė kova, o nežinia kur pradingęs laidą vesti turėjęs Vytautas Šapranauskas. Jį scenoje pakeitė humoristas Mindaugas Stasiulis.
Vytautą Šapranauską „Chorų karuose“ pakeitė Mindaugas Stasiulis
Vytautą Šapranauską „Chorų karuose“ pakeitė Mindaugas Stasiulis / Gretos Skaraitienės nuotr.

Nors prieš kelias dienas TV3 televizijos išplatintame pranešime spaudai buvo teigta, kad žiūrovus projekto finalo metu džiugins mylimiausiais tituluoti vedėjai Jurgita Jurkutė ir V.Šapranauskas, pastarojo vietą scenoje užėmė M.Stasiulis. „Chorų karų“ organizatoriai, paklausti, kur pradingo V.Šapranauskas, laikėsi vieningos pozicijos: jų teigimu, aktorius tiesiog pralošė šansą vesti finalą kolegai.

„Pirmą laidą vedė Algimantas Čekuolis, antrą – Mindaugas Stasiulis, visas kitas – Vytautas Šapranauskas. Visi jie labai norėjo vesti finalinę laidą, todėl „vaskino“. Taip išėjo, kad nugalėjo Mindaugas, todėl jis čia ir stovi“, – tokią V.Šapranausko dingimo versiją pasakojo projekto prodiuseris Justinas Milušauskas.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas

Panašią istoriją dėstė ir M.Stasiulis, tiesa, nuo J.Milušausko versijos šioji šiek tiek skyrėsi. „Tai mes burtus traukėm ir aš laimėjau. Kur čia, pala, tie lapukai, kur traukėm“, – sakė M.Stasiulis ir ėmė naršyti po savo kišenes. Į klausimą, per kiek laiko pasiruošė vesti laidą, jis atsakė klausimu: „O ką, aš blogai vedu?“

Finalinės „Chorų karų“ laidos transliacijos metu Žmonės.lt mėgino susisiekti su pačiu V.Šapranausku ir sužinoti, ar iš tiesų jo likimą finale nulėmė burtai, tačiau sekmadienio vakarą aktorius telefonu neatsiliepė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius