Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma Jurgelevičiūtė buvo neištikima kaliniui su meilužiu Albertu?

Dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės epopėja nesibaigia: žurnalistai atsekė, kad moteris savo kalinčiam sutuoktiniui galėjo būti neištikima su meilužiu Albertu, kuris taip pat yra patekęs į policijos nemalonę.
Irma Jurgelevičiūtė
I.Jurgelevičiūtė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

„Liza, baik!“ – „Super L.T.“ žurnalistės meldė populiariausia savaitės moteris, kai išgirdo klausimus ne tik apie kaltinimus vagiliavus, bet ir apie meilužį Albertą. Aiškinantis dvilypį dainininkės gyvenimą, kalbesnė buvo kauniečio Alberto žmona: „Aš su Irma kalbėjau, sakiau – palik mano šeimą ramybėje. Ji atsakė „gerai“, bet, aišku, pasielgė visai kitaip.“ Dviejų vaikų motina patvirtino, kad Irma ir jos vis dar teisėtas sutuoktinis kartu atostogavo Turkijoje, kai dainininkė dar nebuvo išsiskyrusi su Pravieniškėse kalinčiu Rolandu Lavinsku. Vagilė, šeimų ardytoja, viešųjų ryšių asė, o gal tiesiog palūžusi moteris – kokia yra Irma Jurgelevičiūtė, penktadienį 21 val. 50 min. parodys „Super L.T.“.

Portalo delfi.lt žiniomis, Irmos ir paslaptingojo kauniečio Alberto santykiai užsimezgė daugiau nei prieš mėnesį. Šiuo metu naujasis Irmos draugas taip pat turi nemalonumų su teisėsauga – jis įtariamas automobilio vagyste Vokietijoje ir trims mėnesiams yra sulaikytas Lenkijoje. Lietuvis nėra teistas, tačiau Kauno policijai yra žinomas kaip asmuo, galimai susijęs su automobilių vagimis.

I.Jurgelevičiūtės draugijoje kaunietis buvo pastebėtas nuo pat naujojo TV3 sezono pradžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius