-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjus tikrajai skyrybų priežasčiai, Irmai Jurgelevičiūtei būtų labai gėda

Daugiau nei prieš mėnesį žiniasklaidoje pasirodžius pranešimų apie atlikėjos Irmos Jurgelevičiūtės ir bausmę atliekančio vyro Rolando Lavinsko skyrybas, visi aiktelėjo – dar visai neseniai pati Irma Jurgelevičiūtė žurnalistams dievagojosi be galo mylinti Rolandą.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Skyrybos

„Jis yra toks švarus žmogus. Jis prieš alkoholį, narkotikus“, – pasakojo Irma. Tačiau dabar aiškėja, kodėl dainininkė kaip tik tada puolė dalyti interviu apie savo idealią santuoką. Laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ pavyko išsiaiškinti, kad Rolandas Lavinskas jau buvo pareikalavęs skyrybų.

„Jų šeimos jau nebebuvo. Galiu pasakyti, kodėl jie išsiskyrė, nes man tai papasakojo pats Rolandas, – laidos žurnalistams pasakos žurnalo „Privatu“ redaktorė Ieva Korsakaitė, pirmoji ir vienintelė gavusi išskirtinį Rolando Lavinsko interviu. – Jei man Rolandas leistų paviešinti tai, ką pasakė interviu metu, būtų toks skandalas, kokio Lietuva dar nematė. Irmai būtų labai didelė gėda.“

Tikrosios I.Jurgelevičiūtės ir R.Lavinsko skyrybų priežastys – jau šį antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius