-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausi „fotošopo“ fiasko: dingęs Adamo Levine'o liemuo, „amputuota“ Kristen Stewart ranka ir išnykę Beyonce apvalumai

Daugumai pasaulinių garsenybių ne taip ir dažnai prireikia nuotraukų redaktorių pagražinimų – brangiomis procedūromis ir sveiku gyvenimo būdu dažniausiai puoselėjami jų kūnai ir taip atrodo geriau nei daugelio paprastų mirtingųjų. Tačiau žurnalų leidėjai nerimsta ir kartais persistengia taip, kad net sukelia graudų juoką.
Beyonce „prarado“ moteriškas kūno linijas
Beyonce „prarado“ moteriškas kūno linijas / Žurnalo viršelis

Dailymail.co.uk apžvelgė keletą naujausių žurnalų nesėkmių. Jas išspausdinę leidiniai toli gražu ne naujokai, o gana gerbiami ir garsenybių mėgstami leidiniai.

Vogue.ru nuotr./Dingęs Adamo Levine'o liemuo
Vogue.ru nuotr./Dingęs Adamo Levine'o liemuo

Apsinuoginęs su mylimąja Anne Vyalitsyna pozavęs grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levine‘as naujausio rusiškojo „Vogue“ fotosesijos metu „prarado liemenį“. Itin entuziastiškai pakoreguotoje lapkričio mėnesio numerio nuotraukoje akivaizdžiai matyti, kad trūksta dešiniosios A.Levine‘o liemens dalies. „Ši nuotrauka – tikra katastrofa, joje ne tik netikroviškai pašalintas liemuo, bet ir paplatinta dešinioji koja“, – sakė Dailymail.co.uk nuotraukų redagavimo ekspertas.

Liko be rankos

Ne ką geriau pasielgė ir žurnalas „Glamour“, ant kurio lapkričio viršelio pasirodė „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Kristen Stewart. 21-erių mergina „neteko“ kairės rankos, kuri, matyt, nuotraukos redaktoriams tiesiog neįtiko. Šiam leidiniui tai ne pirmoji nesėkmė – praėjusiais metais „Glamour“ teko atsiprašinėti už tai, kad dainininkės Fergie kojos paredaguotoje nuotraukoje pasidarė skirtingų dydžių, o dalis liemens dingo.

Žurnalo viraelis/Amputuota Kristen Stewart ranka
Žurnalo viršelis/„Amputuota“ Kristen Stewart ranka

Panaikino moterišką figūrą

Išvydusi naują amerikiečių žurnalo „Harper's Bazaar“ numerį, veikiausiai neapsidžiaugė ir Beyonce, papuošusi jo viršelį. 30-metės superžvaigždės kojos atrodo tarsi priklijuotos ir neproporcingos. Nors Beyonce viena popžvaigždžių galinčių pasigirti moteriškais apvalumais, kojos styro tarytum stagarai, juolab kad moteriai „pašalintas“ jos nėščiosios pilvukas, kuris aiškiai matomas filmuotoje fotosesijos medžiagoje.

O štai žurnalui „Grazia“ neseniai teko aiškintis už tai, kad neįtikimai „paplonino“ Kembridžio hercogienės Catherine liemenį specialiame numeryje, skirtame Didžiosios Britanijos karališkosioms vestuvėms.

Nori drausti nevaržomą nuotraukų koregavimą

Vis garsiau prabyla žurnalo ir mados linijos „Off Our Chests“ kūrėjai Sethas ir Eva Matlins, raginantys kuo greičiau teisiškai sureguliuoti modelių retušavimą žurnaluose. Anot jų, turėtų būti žymima, kai manekenė ar žvaigždė yra patobulinama „fotošopu“. „Paprastus žmones, kurie nesuvokia, kad jų idealų paveikslai yra netikri, persekioja daugybė problemų, nes jie puoselėja viltis ir lūkesčius atrodyti taip pat, nors tai – neįmanoma. Ypač tai kenkia moterims“, – sakė E.Matlins. Birželį šį klausimą iškėlė ir JAV medikų asociacija, paskatinusi kuo greičiau imtis priemonių, kad vaikai ir paaugliai nematytų modelių, kurių figūros neatitinka tikrovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius