-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwyneth Paltrow įkalbinėjo Madonną neardyti šeimos

Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow beviltiškai bandė įtikinti Madonną, jog ši nesiskirtų su Guy Ritchie, skelbia pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Scanpix“ nuotr.

Gwyneth, kuri jau keletą metų artimai bičiuliaujasi su Madonna, ne vieną mėnesį įkalbinėjo ją saugoti santuoką dėl vaikų gerovės.

Vienas šaltinis sakė: „Gwyneth labai nuliūdins jų skyrybos. Visą vasarą ji maldavo, kad Madonna nebūtų kvailė ir neardytų šeimos. Niekas tiek nesistengė jų įkalbėti likti kartu kaip Gwyneth. Tačiau Madonna visada daro, kaip jai pačiai geriau, todėl galiausiai nusprendė skirtis“.

50-ies Madonna su Guy augina tris vaikus: dvylikos Lourdes, aštuonerių Rocco ir dvejų Davidą Bandą.

Londone gyvenanti Gwyneth, kuri su grupės „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu augina du vaikus, baiminasi, kad po Madonnos skyrybų jos santykiai su dainininke pradės irti.

Vienas šaltinis sakė: „Jos turi daug bendro. Abi ištekėjo už britų, abi gyvena tarp Jungtinių Valstijų ir Didžiosios Britanijos, augina mažus vaikus ir abiems sekasi karjeros. Tačiau Gwyneth mano, kad po Madonnos skyrybų jų ryšys nutrūks. Staiga nieko bendro tarp jų nebeliks. Gwyneth bijo, kad jų draugystė baigsis, kai Madonna išvyks gyventi į Jungtines Valstijas“.

Madonna apie skyrybas su Guy pranešė trečiadienį, taip galutinai patvirtindama gandus apie santuoką ištikusią krizę.

Pranešime poros atstovė spaudai Liz Rosenberg sakė: „Po septynerių su puse metų bendro gyvenimo Madonna ir Guy Ritchie nusprendė skirtis. Šiuo sunkiu šeimai metu pora labai prašo žiniasklaidos gerbti jų privatumą. Galutinė skyrybų sutartis dar nepatvirtinta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius