Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Bruno“ pritaikytas britų paaugliams

Sachos Barono Coheno naujojo filmo „Bruno“ kūrėjai Didžiojoje Britanijoje iškirpo keletą scenų iš naujojo savo kūrinio, kad į kino sales galėtų patekti ir nepilnamečiai.
Didžiojoje Britanijoje "Bruno" pritaikytas paaugliams - filme iškirptos sekso scenos.
Didžiojoje Britanijoje „Bruno“ pritaikytas paaugliams – filme iškirptos sekso scenos.
Temos: 2 Boratas Cenzūra

JAV ir Didžiojoje Britanijoje jau pradėtas rodyti „Bruno“ karaliauja kino teatrų topuose ir nė nemano užleisti savo pozicijų kam nors kitam. Tačiau filmo kūrėjai susirūpino, kad į kino filmą apie austrų tautybės homoseksualų mados žinovą gali patekti tik tie, kuriems jau yra 18 metų, mat pagal britų įstatymus, filmai, kuriuose yra sekso scenų, žymimi N-18  ženklu.

„Universal Pictures“ perredagavo filmą ir pritaikė jį jaunesniems žiūrovams. Filmo versija, kurią bus leidžiama žiūrėti ir 15-mečiams, bus išleista liepos 24 d. Naujoji „Bruno“ versija bus trumpesnė viena minute ir 50 sekundžių. Prodiuseriai iškirpo sceną, kurioje Bruno mylisi su savo partneriu, taip pat sceną, kurioje Bruno imituoja seksą. Apsieita ir be sekso scenų svingerių vakarėlyje.

Be visų sekso scenų, prodiuseriai nusprendė išbraukti ir tą sceną, kurioje Bruno bando gauti Mchaelo Jacksono telefono numerį iš jo sesers LaToya. Filmo kūrėjai nusprendė nenorintys reikšti nepagarbos ar pykdyti atlikėjo šeimos.

Pagal už bilietus surinktus pinigus Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje „Bruno“ pelnė daugiausiai per atidarymo vakarą uždirbusio filmo suaugusiems vardą. JAV filmas per pirmas tris dienas uždirbo 71 mln. Lt, nustumdamas „Ledynmetį 3“ į antrąją vietą. „Bruno“ netgi sutriuškino 2006-ųjų S.B.Coheno filmą „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė“, kuris per atidarymo savaitgalį surinko 67 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius