-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorių Macaulay Culkiną narkotikai stumia į pražūtingą bedugnę

JAV žiniasklaida praneša, kad buvęs vaikų aktorius, legendinėje komedijoje „Vienas namuose“ nusifilmavęs Macaulay Culkinas (31) yra priklausomas nuo sunkiųjų narkotikų ir jau ėmė vartoti pragaištingąjį heroiną.
Macaulay Culkinas
Macaulay Culkinas / „Scanpix“ nuotr.

Radaronline.com šaltinių teigimu, aktorius buvo pastebėtas vartojantis mirtiną mišinį iš receptinių vaistų. Nurodoma, kad priklausomybė tiesiog naikina M.Culkiną iš vidaus.

Bulvarinio leidinio „National Enquirer“ žiniomis, filmo „Vienas namuose“ žvaigždė reguliariai leidžiasi heroiną, taip pat vartoja itin stiprius receptinius nuskausminamuosius – oksikodoną. Kartą aktorius jau buvo kone perdozavęs. M.Culkino atstovai griežtai paneigė kalbas apie jauno vyro priklausomybę, tačiau už akių apie tai buvo kalbama jau seniai. Daugeliui įtarimų sukėlė sukritusi aktoriaus oda, pasenęs veidas.

Naujausią M.Culkino nuotrauką pamatyti galite paspaudę čia.

„National Enquirer“ rašoma, kad M.Culkinas per mėnesį išleidžia iki 6 tūkst. JAV dolerių (apie 16,8 tūkst. Lt) įvairiems receptiniams nuskausminamiesiems, kurie laikomi itin pavojingais. Teigiama, esą savo namus Manhetene aktorius pavertė landyne, kurioje jis svaiginasi vienas ar su siauru rateliu bendraminčių. M.Culkinui artimų žmonių žiniomis, jauno vyro nuopolis suintensyvėjo prieš 18 mėnesių – jis kremtasi dėl nepavykusios karjeros ir žlugusio romano su žaviąja Mila Kunis, kuri šiuo metu susitikinėja su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu.

„Macaulay Culkinas yra priklausomas ir tai jį žudo, tokia situacija tęsiasi pusantrų metų. Jis apsupo save narkomanais ir žmonėmis, kurių gyvenimas nenusisekė. Tai tikra tragedija“, – kalbėjo Radaronline.com šaltinis. Kitas informatorius tikino, kad aktoriaus bičiuliai yra susirūpinę dėl jo gyvybės ir nori, kad jam būtų suteikta profesionali pagalba, kol dar neįvyko rimta nelaimė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius