Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bučiniai patvirtino, kad Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis yra pora

Kiek dar laiko aktoriai Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis neigs, jog užmezgė romaną? Jau seniai sklinda kalbos, kad pora vienas kitam puoselėja romantiškus jausmus, tačiau akivaizdžią tiesą aktoriai vis dar bando paneigti.
Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis
Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusią savaitę pora buvo pastebėti pietaujanti populiarioje Los Andželo kavinėje, tačiau net ir po to jie savo romantiškus jausmus neigė. 

Visgi liepos 4-osios dienos nuotraukos, kuriose Ashtonas (33) ir Mila (28) užfiksuoti kartu leidžiantys laiką ir švęsdami Nepriklausomybės dieną, tik dar kartą patvirtino sklandžiusias kalbas.

Pora šią dieną praleido su šeima ir draugais Los Andžele, maudydamiesi baseine ir atokaitoje gurkšnodami kokteilius. X17online.com pavyko užfiksuoti net tik Ashtono ir Milos glėbesčiavimusis, bet ir bučinius.

A.Kutcheris jau kurį laiką nebegyvena kartu su savo žmona Demi Moore (49), tačiau sutuoktiniai dar nėra oficialiai išsiskyrę, tačiau atrodo, kad tai naujosios poros santykiams aistrai liepsnoti netrukdo.

Čia galite pamatyti nuotraukas iš Ashtono ir Milos liepos 4-osios dienos popietės Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius