-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Heidi Klum ir Sealas oficialiai pranešė apie skyrybas

Savaitgalį pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad tobula laikyta manekenės Heidi Klum ir dainininko Sealo santuoka iširo. Pirmadienį pora paskelbė oficialų pranešimą apie skyrybas.
Heidi Klum ir Sealas
Heidi Klum ir Sealas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Sealas Heidi Klum

Apie tai, kad byra idealia laikyta Heidi Klum ir Sealo šeima, portalas 15min.lt pranešė dar šeštadienį. Šių metų gegužę garsioji pora būtų minėjusi 7 metų santuokos sukaktį.

„Mes kartu pragyvenome septynerius metus, kupinus meilės, džiaugsmo ir ištikimybės, tačiau po daugybės savęs ieškojimo nutarėme išsiskirti. Mes visą laiką jautėme neapsakomą pagarbą vienas kitam ir toliau vienas kitą mylėsime. Tačiau mes nutolome, – rašoma 38-erių H.Klum ir 48-erių Sealo pranešime. – Mūsų skyrybos yra draugiškos, mums svarbiausi yra mūsų vaikai, ypač šiuo nemaloniu pereinamuoju laikotarpiu. Mes dėkojame savo šeimai, draugams ir gerbėjams už jų gražius žodžius ir paramą. Ir labai prašome gerbti mūsų privatumą.“

Heidi ir Sealas susipažino 2004 metais. Tuo metu Heidi nuo Italijos verslininko Flavio Briatore laukėsi dukrelės Leni, kurią Sealas vėliau įsivaikino.

Sealas Heidi pasipiršo 2004 metų gruodžio 23 dieną Britų Kolumbijoje. Pora susituokė 2005 metų gegužę Meksikos paplūdimyje. Manekenė ir dainininkas augina keturis vaikus: septynerių Leni, šešerių ir penkerių sūnus Henry ir Johaną bei dvimetę Lou.

Skyrybų priežastis – vakarėliai?

TMZ praneša, kad H.Klum pagrindine skyrybų priežastimi įvardijo jųdviejų „nesuderinamus skirtumus“.

„Sunday Mirror“ šaltinis sakė, kad poros santykiai pakriko dėl Sealo pomėgio linksmintis. Pernai vasarą pora kartu su vaikais atostogavo Ibisoje, tačiau, užuot buvęs su žmona ir vaikais, Sealas nuolat siautė vakarėliuose.

Santykiams nepagelbėjo ir tai, kad dėl darbų pora nemažai laiko praleido atskirai.

Anksčiau dainininkas jau yra kalbėjęs apie nesutarimus su Heidi. „Mūsų nuomonės, be abejonės, dažnai skiriasi. Turiu omeny, kad ji vokietė, o aš – anglas, taigi jei ir sakyčiau, kad mes visada puikiai sutariame, niekas nepatikėtų“, – yra sakęs Sealas.

H.Klum ir Sealo nuomonės išsiskiria net ir švenčiant šeimos šventes. Štai praėjusių metų pabaigoje vienoje pokalbių laidoje Sealas kalbėjo apie skirtingai suvokiamą Kalėdų šventimą. „Vienas dalykas, dėl ko mes nesutariame per Kalėdas, tai dovanų išpakavimas – ji dovanas išpakuoja gruodžio 24-ąją. Aš tiesiog nesuprantu jos logikos. Paskutinį kartą, kai tikrinausi, man patvirtino, kad Jėzus Kristus gimė gruodžio 25-ąją. Tačiau tebūnie.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius