Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV mirė vėžiu sirgusi šešiametė, save vadinusi „ponia Bieber“

Bostone trečiadienį mirė 6-erių metų mergaitė Avalanna Routh, kurios meilė Justinui Bieberiui paskatino ligoninės medikus organizuoti tariamas vestuves su popžvaigdže. Pats J.Bieberis mergaitę buvo aplankęs gydymo įstaigoje, ji sirgo reta smegenų vėžio forma.
2 vieta – 18-metis dainininkas Justinas Bieberis – 55 mln. JAV dolerių
Dainininkas Justinas Bieberis / „Scanpix“ nuotr.

Netikrų vestuvių metu Avalanna rankoje laikė geltonų, žalių ir violetinių gėlių puokštę, vilkėjo marškinius, ant kurių užrašyta: „Ateities ponia Bieber“. Mergaitė atsistojo šalia savo dievuko portreto ir netrukus buvo „sutuokta“. Tai paskatino  socialinę žiniasklaidą padėti jai susitikti su dainininku, skelbia washigtonpost.com. 

Vėliau J.Bieberis paskyrė mergaitei susitikimą Niujorke, jie per Valentino dieną kartu praleido porą valandų. Socialiniame tinkle jaunasis atlikėjas teigė, jog tai jį įkvėpė ir buvo geriausia, ką jis galėjo kada nors padaryti.

„... ji buvo nuostabi. Jaučiuosi įkvėptas! Ponia Bieber“, – rašė jis. Nuotraukas iš jų susitikimo galite išvysti čia.

Pasirodžius žiniai apie mergaitės mirtį jis socialiniame tinkle skelbė: „Ką tik gavau blogiausią žinią. Iškeliavo viena iš nuostabiausių sielų, kurią aš kada nors pažinojau. Alavanna, myliu tave“, – rašė jis ir kvietė visus pasimelsti už mergaitę ir jos šeimą. 

Mergaitė sirgo vėžiu, kuris dažniausiai atsiranda mažiems vaikams, jis išplito į galvos ir stuburo smegenis. JAV kasmet diagnozuojama 30 tokių atvejų. Liga mergaitei buvo diagnozuota, kai jai tebuvo 9 mėnesiai. Mergaitė gydyta, bet vėžys vis grįždavo. Ji mirė savo namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius