Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skirtingais keliais pasukę Scarlett Johansson ir Seanas Pennas vienas kito vengia

Savaitgalį vykę Vyrų pasirinkimo apdovanojimai (angl. „Guys Choice Awards“) pateikė intrigą. Į renginį atvyko aktorė Scarlett Johansson ir jos buvęs mylimasis Seanas Pennas, kuris stengdamasis išvengti susitikimo einant raudonuoju kilimu, įsliūkino per tarnybinį įėjimą.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį Los Andžele vykusioje apdovanojimų ceremonijoje „Vyrų pasirinkimas 2011“ S.Johansson pasirodė vilkėdama elegantiška juodai balta „Valentino“ suknele. Kai ji pozavo ant raudonojo kilimo, 50-metis S.Pennas kaip įmanydamas stengėsi išvengti žiniasklaidos dėmesio. Jis pasirodė tik užlipdamas į sceną pasiimti „Vyrų kino šlovės alėjos“ apdovanojimo iš aktoriaus ir režisieriaus Roberto De Niro rankų. S.Pennas buvo įvertintas už vaidmenį 1982-ųjų filme „Pašėlęs gyvenimas Ridžmonto vidurinėje“ (angl. „Fast Times on Ridgemont High“).

„Scanpix“ nuotr./Seanas Pennas
Seanas Pennas

Nei 26-erių S.Johansson, nei beveik dvigubai vyresnis aktorius viešai nebuvo patvirtinę savo santykių. Jųdviejų romanas iškilo į viešumą ir sukėlė didžiulį bulvarinės spaudos ažiotažą, kai aktoriai kartu romantiškai leido laiką Meksikos kurorte Cabo San Lucas. S.Pennas su jauna mylimąja taip pat buvo pastebėti jaukiai pietaujantys viename Los Andželo restoranų šių metų kovą.

Kalbos, kad poros santykiai klostosi prastai, pasirodė tuomet, kai S.Johannson neatvyko į naujausio filmo su S.Pennu „Gyvenimo medis“ (angl. „The Tree of Life“) premjerą Kanų kino festivalyje. Savaitgalį žurnalas „People“ paskelbė, esą porai artimas šaltinis patvirtino, kad jie nebe kartu. Aktoriai draugavo, žurnalistų skaičiavimais, apie porą mėnesių. Patys S.Pennas ir S.Johansson skyrybų nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius