Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Smokie“ į Klaipėdos arenos atidarymą pritraukė pilnutėlę salę

Klaipėdos areną oficialiai atidariusi grupė „Smokie“ pripildė pilną salę: laisvų vietų beveik neliko. Scenos veteranai britai „Smokie“ tapo naujosios arenos pionieriais – surengė pirmąjį koncertą arenoje, dar kvepiančioje dažais ir nespėjusioje išsivalyti visų statybinių dulkių.
Grupė „Smokie“ tapo pionieriais naujoje Klaipėdos arenoje.
Grupė „Smokie“ tapo pionieriais naujoje Klaipėdos arenoje. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Roko muzikos grandai prieš koncertą elgėsi visai ne kaip įnoringos žvaigždės: vokalistas Mike'as Craftas likus kiek daugiau nei pusvalandžiui iki koncerto pradžios išėjo pasivaikščioti arenoje. Apsivilkęs juodais marškinėliais ir džinsais bei apsiavęs baltais sportiniais bateliais jis minioje tapo nepastebimas.

Koncerto pradžia buvo numatyta 19 val., tačiau dėl akcijos „Varom už Lietuvą“ kocertas prasidėjo kiek vėliau. Į sceną pasirodyti apie 7000 žmonių „Smokie“ lipo kartu su simfoniniu orkestru.

Scenos veteranai, Lietuvoje besilankantys ne pirmą kartą, jau sugebėjo pasisveikinti lietuviškai ir padėkoti žiūrovams. Be jau visame pasaulyje gerai žinomų dainų, „Smokie“ atliko ir kelis visiškai naujus kūrinius.

Britų grupė išpopuliarėjo 1965-aisiais. Jų kūrinius „Don‘t Play Your Rock‘n‘Roll To Me“ ar „Oh Carol“ dauguma pažįsta iš pirmųjų akordų. 

Klaipėdoje į koncertą parduota apie 5 tūkst. bilietų. Likus kelioms dienoms iki koncerto organizatoriai skelbė, jog parduodama dar 200 papildomų bilietų.

Šiemet Klaipėdos „Švyturio“ arenoje dar ketinama surengti Mireille Mathieu, „Novye Russkie Babki“, Nikolajaus Baskovo, Toto Cutugno ir kitų atlikėjų koncertus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius