Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sylvesterio Stallone sūnus mirė likus dienai iki savo vestuvių

Penktadienį be gyvybės ženklų savo namuose Los Andžele rastas JAV režisierius ir scenaristas, Sylvesterio Stallone (66) sūnus Sage'as (36). Jis šeštadienį Las Vegase turėjo vesti savo ilgametę draugę. Šią šokiruojančią tiesą atskleidė Sage'o Stallone advokatas ir geras draugas George'as Braunsteinas.
Семья Сильвестра Сталлоне
Sylvesterio Stallone šeima

Advokatas portalui People.com pabrėžė, kad Sage'as tiesiog neturėjo priežasčių atimti sau gyvybę, kaip buvo spėjama policijos pranešime, nes jo gyvenimas ėjo gera linkme, be to, jis neseniai buvo gavęs didelius pinigus žadantį darbo pasiūlymą. G.Braunsteino teigimu, režisierius ne tik niekuomet nevartojo narkotikų, bet ir negėrė alkoholio.

„Sage'as niekuomet nevartojo alkoholio, – tikino advokatas, daugiau nei 15-ką metų ne tik profesionaliai, bet ir asmeniškai pažinojęs Sylvesterio Stallone sūnų. – Žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad radus jo kūną šalia voliojosi tušti alkoholio buteliai. Tiesą sakant, tie buteliai buvo nuo limonado. Sage'as buvo jaunas, labai jautrus ir talentingas vaikis. Nebuvo jokių ženklų, kad kažkas jo gyvenime būtų blogai.“

Advokatas paneigė ir pasirodžiusius gandus, jog Sage'as miręs buvo jau kelias dienas iki jį namuose rado kambarių sutvarkyti atvykusi kambarinė. George'as patikino, kad likus 17-ai valandų iki jo mirties režisierius į savo socialinį tinklą „Facebook“ įkėlė nuotraukas, kuriose jis nusifotografavęs namuose.

Kino mėgėjai vyriausiąjį kino legendos Sylvesterio Stallone ir pirmosios jo žmonos Sasha Czack sūnų pirmą kartą ekrane išvydo, kuomet jis buvo 14-os metų ir nusifilmavo juostoje „Rocky V“.

Idealizavo savo tėvą

„Jis buvo labai nepriklausomas žmogus ir praleido daugybę laiko rašydamas filmams scenarijus ar žiūrėdamas juos. Apie filmus jis žinojo viską ir buvo tarsi vaikščiojanti enciklopedija“, – apie savo bičiulį toliau pasakojo advokatas.

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad sužinojęs apie netikėtą sūnaus netektį Sylvesteris jaučiasi sugniuždytas. „Sage'as artimai bendravo su abiem savo tėvais. Kambaryje, kuriame jis buvo rastas, tebuvo viena vienintelė nuotrauka – keturiolikmečio Sage, stovinčio šalia Sylvesterio. Jis idealizavo savo tėvą“, – portalui People.com atvirai pasakojo George'as.

Reuters/Scanpix nuotr./Sylvesteris Stallone su sūnumi Sage'u filmo Rocky V filmavimo metu (1990 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sylvesteris Stallone su sūnumi Sage'u filmo „Rocky V“ filmavimo metu (1990 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius