Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantišką fotosesiją pristatantis Ruslanas Kirilkinas: „Iš manęs visko galima tikėtis“

Dainininkui Ruslanui Kirilkinui (28), ko jau ko, o drąsos niekada netrūko. Po ilgokos pertraukos su albumu „Laisvės kaina“ grįžtantis atlikėjas ir šį kartą ištikimas savo principams: nustebinti, šokiruoti, nieko nebijoti. „Fotosesija atspindi mano nuotaiką: grįžtu linksmas, jokios depresijos, – pristatydamas naują savo fotosesiją pasakoja Ruslanas. – Kaip niekada anksčiau pasitikiu savimi. Nesijaučiu vienišas, tačiau ir nejaučiu poreikio šalia savęs turėti artimą žmogų. Svarbiausia – mylėti save!“
Romantiška Ruslano Kirilkino fotosesija
Romantiška Ruslano Kirilkino fotosesija / www.camerino.lt/Aušros Volungės nuotr.

Naująją tavo fotosesiją pavadinčiau drąsia...

– Ir vėl pasielgiau taip, kaip noriu. Kad ir ką daryčiau, visada bus žmonių, kurie supras ir palaikys mane, ir bus tokių, kurie netoleruos ir spjaudys į veidą. Tokiai fotosesijai ryžausi tik todėl, kad puikiai žinau, jog po kelerių ar dešimties metų to tikrai nepadarysiu. Nekompleksuoju, kad neturiu sportiško, atletiško kūno, žiūrėdamas į nuotraukas nė kiek nesikuklinu. Manau, tai – puikus fotografo, vizažistės ir floristo darbas.

Tiesą sakant, iš pradžių turėjome visiškai kitokią idėją – šitos nuotraukos gimė tik fotografuojant. Nusprendėme, kad lauke – per šalta, visų nuotaikos – pernelyg niūrios, tad kas, jei ne aš, geriau galėtų žmones pralinksminti (juokiasi)?!

Nebijai žmonių reakcijos?

– Ar aš būsiu su kostiumu, ar nuogas – reakcija tokia pati, pliusų, šiaip ar taip, neprisidėsiu. Visada stengiuosi vadovautis savo nuomone. Dažnai klystu ir vėliau pasigailiu, tačiau – ne šį kartą. Vieniems nuotraukos patiko, kitiems – ne, bet abejingų nėra, vadinasi, rezultatas – 1:0.

Kokius nors kompleksus fotografuojantis nugalėti teko?

– Žinoma, reikėjo peržengti kai kurias ribas. Tiesą sakant, yra ir atviresnių kadrų, tačiau skirtų tik mano albumui – tikrai neleisiu, kad jos išplauktų į viešumą. Gal kada nors žiūrėsiu į nuotraukas ir džiaugsiuosi, kad išdrįsau.

Nei kalbos apie Marijos žemę, nei kas nors kitas negali pakeisti mano požiūrio į gyvenimą. Mano kūnas priklauso tik man ir jis yra toks, kokį davė gamta, tėvai. Na, ir kas, kad pilvas atidengtas, o ten nei bicepsų, nei tricepsų nėra – toks aš esu (kvatojasi)!

Apie nuotraukas savo nuomonę galbūt pasakė ir buvęs mylimasis Jarmo?

– Socialiniame tinkle jis tik brūkštelėjo, kad nuotraukos linksmos ir kad visiškai jo nenustebino: iš manęs visko galima tikėtis. Iš pačių artimiausiųjų neigiamos reakcijos nesulaukiau. Jie tik perspėjo, kad žmonėms kils asociacijų su mano pirmąja, ne itin gražia fotosesija, surengta prieš dešimt metų. Ką padarysi: nuo praeities juk nepabėgsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius