-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turistas nugalėjo jį už galvos sučiupusį krokodilą

Prancūzų keliautojas atostogavo šiaurės Australijoje, kuomet jį užpuolė dviejų metrų krokodilas. Nelygioje kovoje keliautojas nugalėjo krokodilą, kuris vyrą sučiupo už galvos ir bandė jį nusitempti į upės dugną. Tačiau prancūzas nepasimetė ir ėmė smarkiai spardytis ir laimėjo kovą prieš krokodilą, skelbia SkyNews.
Drąsi turistė pozuoja fotografui.
Drąsi turistė pozuoja fotografui. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Krokodilas užpuolė vyrą tuomet, kai šis savo gumine valtele plaukė prie kranto, norėdamas prisišvartuoti. Krokodilas iš vandens išniro netikėtas ir sugrėbė vyrą už galvos, Laimei Joannas Galeranas nepasimetė ir ėmė mušti krokodilą rankomis ir kojomis. Grobuonis puolė vyrą dukart ir tik didelė sėkmė bei aktyvus pasipriešinimas išgelbėjo turistą nuo neišvengiamos žūties.

Tiesa, po įvykio zoologai paaiškino, jog prancūzui tikrai pasisekė, mat jį užpuolęs nedidelis krokodilas. Jei gyvūnas būtų suaugęs, jo ilgis siektų 4 metrus ir vyras tikrai nesugebėtų jam pasipriešinti. Sužeistas vyras pristatytas į ligoninę, kur apžiūrėtos jo žaizdos ant pečių, kaklo ir galvos.

Portalas primena, jog tai ne pirmas atvejis, kuomet krokodilai Australijoje užpuola turistus. Taip visai neseniai švedų turistai kone liko be rankų ir kojų, kuomet juos užpuolė ant akmens saulėje besiilsėjęs „mielas“ krokodilas, kurį turistai gana ilgai fotografavo. Gyvūnui fotografuotis, matyt, nepatiko, todėl jis staigiai šoktelėjo ir užpuolė turistus. Tačiau nelaimingasis fotografas laiku spėjo iššokti iš vandens ir nusimesti nuo savęs gyvūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius