Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Italija nelaukia – 73 eurai už skrydį į abi puses

Skrydis į Italiją niekada nebus blogas pasirinkimas. Tuo labiau rudenį. Tradiciškai „Pasaulis kišenėje“ pateikia jums skrydžių pasiūlymą už mažiau nei 100 eurų.
/ 15min montažas

Šį kartą po mūsų taikiniu atsidūrė studentiškoji Boloniją, kuri įsikūrusi šiaurinėje Italijos dalyje. Iš jos patogu nuvykti tiek į Veneciją, tiek į Milaną, tiek į romantiškąją Veroną, tiek į nykštukinį San Mariną.

Kaip pigiai nuskristi į Boloniją? Skrydžių bendrovė „Ryannair“ siūlo rugsėjo 20-27 dienomis su persėdimu Kopenhagoje nuvykti į Italiją vos už 73 eurus.

Skristi iš Kauno į Kopenhagą kainuoja 13,59 Eur. Dar pigiau iš čia – į Boloniją – 27,9 Eur. Persėdimo laikas taip pat neturėtų gąsdinti. Laukti reikės tik tris valandas.

Po savaitės praleistos Italijoje, rugsėjo 27 dieną 7.25 val. numatytas skrydis į Kopenhagą už 22,39 Eur. Neįtikėtinai pigiai grįšite ir atgal į Lietuvą – 9,3 euro tekainuos bilietas į Kauną.

Nakvynės kainos Bolonijoje rudenį ir konkrečiai šios kelionės dienomis taip pat „nesikandžioja“. Miesto centre rasti kur pernakvoti su įskaičiuotais pusryčiais galima ir už 44 eurus.

Kaip ir minėjome anksčiau, iš Bolonijos labai patogu pasiekti Veneciją. Kelionė traukiniu į šį miestą trunka apie pusantros valandos ir kainuoja 16 eurų.

Nakvynės Bolonijoje galima ieškoti per „Airbnb.com“ puslapį. Jeigu ten dar nesate užsiregistravę, tai galite padaryti paspaudę čia ir taip gauti piniginę premiją savo pirmai nakvynei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius