-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek kainuoja pašokti Vienos pokylyje?

Vieną kartą per metus vienam vakarui Vienos valstybinis operos teatras virsta pačia gražiausia ir prabangiausia pokylių sale pasaulyje. Vasario 7-ąją, 10 val. vakare šiame operos teatre prasidės garsusis Vienos pokylis. Jis laikomas vienu populiariausiu ir iškiliausiu įvykiu Europos aukštuomenės gyvenime, skelbia „The Telegraph“.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pokylio dalyviams galioja griežtas aprangos kodas: moterys turi būti pasipuošusios ilgomis pokylių suknelėmis, vyrai – frakais. Pasaulio garsenybių, karališkųjų šeimų atstovų ir žymių politikų dalyvavimas, prabangūs papuošalai ir apranga, puikiausi muzikantai, griežtas pokylių elgesio protokolo paisymas ir raudonas kilimas – visa tai Vienos operos pokylio išskirtinis braižas.

Tiesa, bilietai į šį renginį tikrai nėra įkandami kiekvienam: šiemet norintys patekti į Vienos pokylį už vieną bilietą turės sumokėti po 250 eurų, o štai išsinuomoti teatro ložę dviems kainuos 18 500 eurų. Tačiau pokylio išvakarėse vyksta generalinė jo repeticiją. Patekti į ją ir patirti pokylio dvasią kainuos kur kas mažiau: stovima vieta vienam žmogui kainuos – 15 eurų, o sėdima vieta – nuo 20 iki 40 eurų.

Vis dėlto dienraštis pataria rezervuoti bilietus iš anksto, mat rasti pigių bilietų kasdien vis sunkiau. Be kita ko, bilietų į kitų metų Vienos operos pokylį platinimas prasidės jau šių metų vasario 8-ąją – kitą dieną po šių metų pokylio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius