-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne į tą lėktuvą įsodinto labrapudelio ieškojo visas miestas

Balandžio 19 d. labrapudelį Cooperį šeimininkė perdavė „WestJet“ avialinijoms, kad šunį nuskraidintų į miestelį Niufaundlande. Ji su drauge turėjo išvykti atostogų į Jamaiką, tad keturkojį prižiūrėti turėjo jos šeima. Tačiau šuo atsidūrė Ontarijuje – maždaug už 2 tūkst. kilometrų nuo vietos, kur turėjo skristi.
Šuns ir šeimininkų susitikimas
Šuns ir šeimininkų susitikimas / Nuotr. iš „Facebook“
Temos: 2 Šuo Kanada

Kai labrapudelis atskrido į Hamiltono miestą, situacija dar pablogėjo – kai oro uostas darbuotojas jį išvedė pasivaikščioti, šuo kažkaip ištrūko iš savo antkaklio ir pabėgo.

Avialinijos į miestą iškart atskraidino ir šuns šeimininkę, kad ji galėtų užsiimti augintinio paieška. Išgirdę apie Cooperio pabėgimą, šeimininkei į pagalbą šoko Hamiltono gyventojai.

„Tūkstančiai žmonių man padėjo. Dalijosi socialiniuose tinkluose, žmonės ieškojo jo ir jį šaukė. Nepažįstami žmonės man rašė klausdami, kaip jie galėtų padėti. Ir jie eidavo ieškoti iki trečios, ketvirtos valandos ryto“, – šuns savininkė Terri Pittman pasakojo CBC.

Po maždaug 24 valandų Cooperis galiausiai buvo rastas ir grąžintas šeimininkei. „Tai didžiausias visiškos laimės jausmas, kokį man yra tekę patirti“, – sakė ji.

„WestJet“ pažadėjo peržiūrėti savo procedūras ir išsiaiškinti, kaip šuo buvo įsodintas ne į tą lėktuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius