Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„VIP“ skrydis: į Borakajaus salą keliavęs poilsiautojas buvo vienintelis keleivis visame lėktuve

Alexas Simonas buvo vienintelis keleivis skrydžių kompanijos „Philippine Airlines“ lėktuve, vykusiame iš Manilos į vieną iš populiariausių Filipinų salų – Borakajų. „Privatus lėktuvas už ekonominės klasės bilieto kainą“, – juokavo vyras, savo išskirtinę kelionę įamžinęs video filmuke, kuris šią savaitę paplito visame internete, rašo portalas „MailOnline Travel“.
Temos: 2 Lėktuvas Filipinai

28 metų A.Simonas yra kelionių tinklaraštininkas. Australijoje gyvenantis vyras dažnai skraido įvairių oro bendrovių lėktuvais, tačiau iki šiol gyvenime nebuvo patyręs tokio nuotykio.

„Man nereikia jaudintis nei dėl erzinančių kaimynų, verkiančių kūdikių ar per mažai erdvės kojoms, nes šiuo metu visas lėktuvas priklauso man vienam“, – savo video, kuriame įamžino tuščią lėktuvo saloną, šmaikštavo laimingas poilsiautojas.

Iš Manilos į Borakajaus salą skridęs vyras buvo priblokštas, kai suprato, kad be jo lėktuve nebus nė vieno keleivio – tik du skrydžių palydovai bei du pilotai. 

Į neeilinę situaciją patekusi lėktuvo įgula neprieštaravo, jog visą istoriją keliautojas nufilmuotų: kartu su juo pasikeisdami jie įamžino video tuščią lėktuvą, taip pat pilotų kabiną, kur paprastai keleiviams neleidžiama net įeiti. 

„MailOnline Travel“ A.Simonas pasakojo, kad tik atvykęs į oro uostą išgirdo per garsiakalbius skelbiamą savo vardą ir pavardę. 

„Oro uosto darbuotoja man paaiškino, kad man nereikės laukti po dviejų valandų numatyto jungiamojo skrydžio, nes į jį bilietus įsigijau tik aš. Todėl lėktuvas pakils po pusvalandžio. 

Buvau nustebęs, negalėjau tuo patikėti. Maniau, kad sapnuoju. Tik vėliau, prasidėjus įlaipinimo į lėktuvą procedūrai, supratau, kad tai bus ypatingas skrydis: niekur nebuvo jokių eilių“, – pasakojo keliautojas. 

Įlipęs į lėktuvą skrydžio palydovės jis paklausė, ar gali sėstis prie lango. „Ji atsakė: „Jūs galite sėstis, kur norite, nes esate vienintelis šio skrydžio keleivis“.

Įlipęs į lėktuvą skrydžio palydovės jis paklausė, ar gali sėstis prie lango. „Ji atsakė: „Jūs galite sėstis, kur norite, nes esate vienintelis šio skrydžio keleivis“.

A.Simonas sakė, kad šio skrydžio tikrai nepamirš visą gyvenimą: „Jau vien tai, kad skridau į vieną gražiausių pasaulio šalių buvo nuostabu.

Tačiau galimybė lėktuve būti visiškai vienam ir jaustis kaip super žvaigždė yra nepamirštama. Sunku patikėti, kad būtent tą dieną niekas nesusidomėjo skrydžiu į rojų“. Paprastai į Filipinų Borakajaus salą skrydžiai būna perpildyti. 

Pamiršti ypatingo skrydžio A.Simonui neleis ir įamžinti kadrai – viską, ką patyrė „privačiame lėktuve“ jis sukėlė į 3,5 min video. Nors filmukas į „Youtube“ buvo įkeltas 2015 m. vasarį, tik dabar paplito visame internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius